Τα «Νηστίσιμα» έρχονται στα everest!

15:43 5/4/2021 - Πηγή: BankWars

Όπως κάθε Σαρακοστή, έτσι και φέτος, τα everest παρουσιάζουν μια ποικιλία γεύσεων για όσους νηστεύουν, αλλά και για όσους απλώς θέλουν να δοκιμάσουν διαφορετικές γεύσεις, με τη σφραγίδα ποιότητας που χαρακτηρίζει πάντα τα προϊόντα των everest.

Επιλέξτε μια από τις κλασικές αγαπημένες γεύσεις των «Νηστίσιμων» των everest, όπως η πατατόπιτα, η χειροποίητη χορτόπιτα ταψιού και το χορταστικό burger

λαχανικών, ή φτιάξτε το δικό σας απόλυτο σάντουιτς, επιλέγοντας νηστίσιμα συστατικά.

Επιπλέον, για να μην στερηθείτε την απόλαυση του αγαπημένου σας καφέ, τα everest σας προσφέρουν την εναλλακτική των vegan επιλογών με ρόφημα σόγιας, αμυγδάλου ή με το νέο, πρωτοποριακό plant-based ρόφημα Wunda από πρωτεΐνη μπιζελιού. Μπορείτε να τον συνοδεύσετε με μια επιλογή από τα νηστίσιμα donuts με κανέλα ή με γέμιση πραλίνας, ή με ένα λαχταριστό νηστίσιμο λουκουμά, τα οποία συνδυάζουν απόλυτα το δίπτυχο νηστεία και απόλαυση!

Τα «Νηστίσιμα» των everest είναι ήδη διαθέσιμα από τις 15 Μαρτίου και για όλη την περίοδο της Σαρακοστής σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων everest. Μπορείτε να τα δοκιμάσετε σε ένα κατάστημα everest ή να τα παραγγείλετε από το ανανεωμένο website www.everest.gr ή το everest app, και να επιλέξετε να τα παραλάβετε μέσω delivery ή περνώντας έξω από το κατάστημα, χωρίς καν να χρειαστεί να παρκάρετε ή να βγείτε από το αυτοκίνητό σας, μέσω της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας “everest on the road”.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα