O Μεϊμαράκης απαντά στην κ. Τασία: Μου είναι συμπαθέστατη, όποιος την πειράξει θα έχει να κάνει μαζί μου!

(upd)Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, όταν τον ρώτησαν σχετικά με δήλωση της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού κας Τασίας Χριστοδουλοπούλου ότι έχει στοχοποιηθεί από τον ίδιο, απάντησε ότι… του είναι συμπασθέστατη.

Συγκεκριμένα, προσερχόμενος στα γραφεία της ΝΔ και σε συνομιλία με δημοσιογράφους είπε χαρακτηριστικά:

«Μου είναι συμπαθέστατη. Όποιος την πειράξει θα έχει να κάνει μαζί μου».

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Να μην απασχοληθεί με το άτομό της,

κάλεσε τον Β. Μεϊμαράκη η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, καθιστώντας τον υπεύθυνο σε περίπτωση που της συμβεί οτιδήποτε, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά!

Μιλώντας στο “Mega” δήλωσε: “Θα ήθελα να σχολιάσω την χθεσινή απρέπεια του κ. Μεϊμαράκη στη συγκέντρωση της Ομόνοιας να ασχοληθεί πάλι με το πρόσωπό μου με το γνωστό η ‘κυρία Τασία’ και οι ‘μετανάστες λιάζονται”.

“Ξεπερνώντας όλη την ιστορία του προσφυγικού και μη καταθέτοντας καμία πρόταση, θεωρώ ότι είναι μια ανεύθυνη και επικίνδυνη πολιτική διότι το να στοχοποιείς πολιτικά έναν άνθρωπο είναι τουλάχιστον επικίνδυνο. Τον καθιστώ υπεύθυνο αν μου συμβεί οτιδήποτε. Μια τρίχα από τα μαλλιά μου…” τόνισε.

“Το κυρά Τασία που είπε ο κ. Μεϊμαράκης δεν είναι απλώς αγενές. Είναι η οικειότητα της απαξίωσης” δήλωσε η Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα