Συνάντηση Στουρνάρα – Σόιμπλε την Τρίτη

Στο Βερολίνο, όπου θα έχει συνάντηση με τον ομοσπονδιακό υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανκ Σόιμπλε, θα μεταβεί την Τρίτη 4/9 ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Moscovici: Η Ελλάδα πρέπει να μείνει στο ευρώ

Θα πρέπει να δοθεί βοήθεια στην

Ελλάδα για να ξεπεράσει τις δυσκολίες που γνωρίζει, αναφέρει ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, Pierre Moscovici σε συνέντευξη στην εφημερίδα Les Echos, επαναλαμβάνοντας ότι η Ελλάδα πρέπει να μείνει στην Ευρωζώνη.

Προσθέτει πάντως ότι στο ταξίδι του στην Ελλάδα στις 13 Σεπτεμβρίου για συνομιλίες με Έλληνες αξιωματούχους δεν σχεδιάζει να παραδώσει ένα “μήνυμα χαλάρωσης”, όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires.

σχετικά άρθραCyprus Popular Bank: Μείωση ποσοστού για Dubai Financial και MIGΗ Τράπεζα Κύπρου απορρίπτει τα περί «Μαγειρέματος Στοιχείων»Τρία σενάρια για την έκθεση της τρόικαΣτον πρόεδρο της Δημοκρατίας το μεσημέρι ο πρωθυπουργόςCredit Agricole: Δεν έχουμε λάβει ακόμη απόφαση για την EmporikiΣτο στόχαστρο της Τρόικας: Κατώτατοι μισθοί, Δώρα-Επιδόματα και αποζημιώσειςSpiegel: άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την ΕλλάδαΚινεζικό ενδιαφέρον για την ελληνική ναυπηγοεπισκευή;CYPRUS POPULAR BANK: Σχέδιο αναδιάρθρωσηςMerkel: Ανακτήστε την αξιοπιστία σας
Keywords
Τυχαία Θέματα