ΣΥΡΙΖΑ: Αξιος εκπρόσωπος του λόμπι της χρεοκοπίας ο Σαμαράς

Απάντηση στον ίδιο τόνο από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή όσα υποστήριξε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην πολιτική επιτροπή της ΝΔ.

«Ως άξιος εκπρόσωπος του λόμπι της χρεοκοπίας, δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι τα συμφέροντα της πλειοψηφίας της κοινωνίας για ανάπτυξη και κοινωνικό κράτος μέσα σε μια δημοκρατική χώρα είναι αντίθετα με τα συμφέροντα των δανειστών και του κεφαλαίου, που εκπροσωπεί η κυβέρνησή του», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά

το σχόλιο:

Ο κ. Σαμαράς βαφτίζει «ενότητα της κοινωνίας και του έθνους» την αποδοχή των νέων μέτρων δεκάδων δις, που θα ισοπεδώσουν την οικονομία και την κοινωνία. Η εκβιαστική συσχέτιση, όμως, της παραμονής της χώρας στο ευρώ με την εφαρμογή του μνημονίου δεν πείθει πλέον κανέναν, όταν η ίδια η πολιτική που υλοποιεί η κυβέρνηση είναι αυτή που ενισχύει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ως άξιος εκπρόσωπος του λόμπι της χρεοκοπίας, δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι τα συμφέροντα της πλειοψηφίας της κοινωνίας για ανάπτυξη και κοινωνικό κράτος μέσα σε μια δημοκρατική χώρα είναι αντίθετα με τα συμφέροντα των δανειστών και του κεφαλαίου, που εκπροσωπεί η κυβέρνησή του.

σχετικά άρθραΤρία σενάρια για την έκθεση της τρόικαΣτον πρόεδρο της Δημοκρατίας το μεσημέρι ο πρωθυπουργόςCredit Agricole: Δεν έχουμε λάβει ακόμη απόφαση για την EmporikiΣτο στόχαστρο της Τρόικας: Κατώτατοι μισθοί, Δώρα-Επιδόματα και αποζημιώσειςSpiegel: άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την ΕλλάδαΚινεζικό ενδιαφέρον για την ελληνική ναυπηγοεπισκευή;CYPRUS POPULAR BANK: Σχέδιο αναδιάρθρωσηςMerkel: Ανακτήστε την αξιοπιστία σαςΣΥΡΙΖΑ: Άμεσα η πρόταση για εξεταστική για το μνημόνιοΜειώσεις αποδοχών στην Εθνική Τράπεζα
Keywords
Τυχαία Θέματα