Στο Κατάρ μεταβαίνει ο Α. Σαμαράς – Συνεχείς συναντήσεις με ξένους επιχειρηματίες

Ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στο Κατάρ στις 29 και 30 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχει συναντήσεις τόσο με τον Εμίρη του Κράτους του Κατάρ, Σεΐχη Hamad Bin Khalifa Al Thani, όσο και με τον Πρωθυπουργό της χώρας, Hamad bin Jassim bin Jaber bin Muhammad Al Thani.

Τον Έλληνα Πρωθυπουργό θα συνοδεύουν ο Υπουργός και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, κ.κ. Κ. Χατζηδάκης και Ν. Μηταράκης αντίστοιχα,

ο Υπουργός Άμυνας κ. Π. Παναγιωτόπουλος, ο Υφυπουργός Ενέργειας κ. Α. Παπαγεωργίου και ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Π. Μίχαλος, καθώς και ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών.

Νωρίτερα, σήμερα, συνάντηση με ξένους επιχειρηματίες είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, με στόχο την προσέλκυση ξένων επενδυτών στην Ελλάδα.

Ο κ. Σαμαράς παρουσίασε σε επιχειρηματίες από τις ΗΠΑ και τον Καναδά τους στόχους του για την ελληνική οικονομία και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, παρουσία και των προέδρων του ΤΑΙΠΕΔ και του Invest in Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα