Στους ΟΤΑ 42 εκατ. ευρώ

Κατανέμονται στους ΟΤΑ όλης της χώρας περίπου 42.000.000 έναντι εσόδων από το φόρο Ζύθου, το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας και το τέλος Διαφήμισης κατηγορίας Δ, με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Συγκεκριμένα, κατανέμεται ποσό 8.197.517 από το φόρο Ζύθου, 12.553.175 ευρώ από το Τέλος ακίνητης περιουσίας και 20.912.016,70 ευρώ από το τέλος Διαφήμισης κατηγορίας Δ.

Το υπόλοιπο ποσό, που τηρείται σε λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, καθώς και τα λοιπά έσοδα από τα τρία

τέλη που θα συγκεντρωθούν, θα κατανεμηθούν στους ΟΤΑ με επόμενη απόφαση εντός του Νοεμβρίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών .

Επίσης, με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κατανέμεται 1.000.000 Ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους για τα Εργοστάσια Αφαλάτωσης Ύδατος (ν.2503/1997) των Δήμων Νισύρου, Σύμης, Ιθάκης, Θήρας, Μυκόνου, Πάρου, Σίφνου, Σύρου-Ερμούπολης, Τήνου, Οινουσσών και Χίου.

σχετικά άρθραΤο τελευταίο αντίο στο μάγο της καρδιοχειρουργικής Π. ΣπύρουΠάμε Βραζιλία!Οι παιδόφιλοι έχουν πλοκάμια σε όλη την ΕλλάδαΣτάση εργασίας σε μετρό και ηλεκτρικό το πρωΐΝέος πρόεδρος στον ΕΟΠΥΥiPad: Απομιμήσεις στην ελληνική αγοράΤΡΑΙΝΟΣΕ: Επαναδρομολόγηση της γραμμής Θεσσαλονίκη-Αμύνταιο-ΦλώριναΛαμία: Στον ανακριτή για ανθρωποκτονία το παράνομο ζευγάριΕΣΕΕ-ΓΣΕΒΕΕ: 12 μέτρα για τον ΕΟΠΥΥΓιαννιτσά: Νεκρός αλλοδαπός βοσκός
Keywords
Τυχαία Θέματα