Στον Κ. Παπούλια ο Στ. Θεοδωράκης – «Χρεαζόμαστε έναν Πρόεδρο να μας ενώνει»

[UPD] «Χρεαζόμαστε έναν Πρόεδρο να μας ενώνει», είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια αναφερόμενος στην εκλογή νέου Προέδρου.

Στο διάλογο που είχαν οι δύο άνδρες μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ευρισκόμενοι στο γραφείο του κ. Παπούλια ο πρόεδρος του «Ποταμιού» επισήμανε την ανάγκη να εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας που θα ενώνει όλους τους Έλληνες.

«Ελπίζω να μπορέσουμε και τώρα να εκλεγεί ένας Πρόεδρος που θα είναι Πρόεδρος όλων των Ελλήνων, που θα ενώσει όλους τους Έλληνες», απάντησε ο κ. Παπούλιας.

«Είναι

καλό ο Πρόεδρος να βγαίνει με μεγάλη πλειοψηφία», παρατήρησε ο κ. Θεοδωράκης και πρόσθεσε: «Ενας πρόεδρος με σχετική πλειοψηφία της Βουλής θα είναι μια ήττα του κοινοβουλευτικού συστήματος».

ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑΔΙΔΑΜΕ

Στις 13:45 θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στο επίκεντρο της συνάντησης αναμένεται να βρεθεί το ζήτημα του ελληνικού χρέους και η ανάγκη να υπάρξει πολιτική συνεννόηση για το θέμα.

Σε σχετικό tweet του Το Ποτάμι ανέφερε χθες πως «πρέπει να υπάρχει μια ενιαία πατριωτική πρόταση για το θέμα του χρέους» καθώς και ότι «πρέπει να γίνει μια πολιτική συμφωνία που να εξασφαλίζει ότι δεν θα πληρώνουν τα δάνεια οι επόμενες γενιές».

Πάντως, Το Ποτάμι φέρεται να μην συμμερίζεται τη θέση υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης για τη σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών.

Keywords
Τυχαία Θέματα