Στο αυτόφωρο οι συλληφθέντες από τα επεισόδια για τους πλειστηριασμούς (Βίντεο)

Στο αυτόφωρο οδηγούνται σε λίγη ώρα οι 3 συλληφθέντες στα χθεσινά επεισόδια για τους πλειστηριασμούς με μια σειρά από κατηγορίες όπως αντίσταση κατά της αρχής, απόπειρα απελευθέρωσης κρατουμένου, διατάραξη κοινής ειρήνης, επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ολες όμως οι κατηγορίες είναι σε βαθμό πλημμελήματος. Οι δικηγόροι των 3 διαμαρτύρονται ότι η Εισαγγελέας οδηγεί την υπόθεση στο αυτόφωρο χωρίς να ακούσει τι είχαν να πουν οι κατηγορούμενοι, ενώ αμφισβητούν τις δηλώσεις των αστυνομικών οτι χτυπήθηκαν από τους διαδηλωτές

επισημαίνοντας ότι αρνήθηκαν να εξεταστούν από τον ιατροδικαστή.

Εντονα αντέδρασε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου που δήλωσε ότι «η διαδικασία είναι προκλητική και η δίωξη είναι άκυρη. Η εισαγγελίας άσκησε δίωξη χωρίς να έχει δει τη δικογραφία και χωρίς να ακούσει τους συλληφθέντες. Στη δικογραφία υπάρχουν βεβαιώσεις δήθεν τραυματισμού αστυνομικών, που δεν έχουν ούτε το όνομα του γιατρού ούτε την ειδικότητά του».

Σε δήλωσή του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κάνει λόγο για πολιτικούς κρατουμένους…

Είναι απόλυτα προφανές ότι έχουμε διώξεις πολιτικής σκοπιμότητας. Είναι στημένες, διότι νομικά και δικαστικά είναι αυθαίρετες και παράνομες. Τα ΜΑΤ θα έπρεπε να είναι κατηγορούμενοι. Θέλω να πω προσωπικά στον Τσίπρα, όπως ο Ερντογάν καθορίζει ποιος είναι αθώος και ποιος είναι ένοχος στη Τουρκία, έτσι γίνεται και στην Ελλάδα. Θέλω να πω στον Τσίπρα ότι αν αποφάσισε να έχει πολιτικούς κρατούμενους ,τότε ήρθε το πολιτικό τέλος του.

Keywords
Τυχαία Θέματα