Στηρίζουν το Ποτάμι 117 προσωπικότητες της τέχνης και της επιστήμης

Ακαδημαϊκοί, προσωπικότητες της τέχνης και της επιστήμης υπογράφουν κείμενο υποστήριξης του Ποταμιού. Μεταξύ αυτών ο ομότιμος καθηγητής του LSE Νίκος Μουζέλης, ο συνθέτης – κιθαριστής Νότης Μαυρουδής, η κριτικός λογοτεχνίας Ελισάβετ Κοτζιά, ο καθηγητής αρχαίας ιστορίας στο Princeton Άγγελος Χανιώτης, o σεισμολόγος Σάκης Κουρουζίδης και 112 ακόμα προσωπικότητες στηρίζουν το Ποτάμι.

«Η επιτροπή διαλόγου που θέσπισε Το Ποτάμι συμπλήρωσε ένα χρόνο επίσημης παρουσίας. Όλοι εμείς που απαρτίζουμε τον θεσμό αυτό, έχουμε τη δυνατότητα

να συνδιαμορφώνουμε με τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας τις θέσεις του Ποταμιού και να συμμετέχουμε στην πολιτική ζωή χωρίς να συμμετέχουμε στις κομματικές διαδικασίες.

Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα στο Ποτάμι να ακούει και να αξιοποιεί ανθρώπους της παραγωγής, των επιστημών και των τεχνών που μπορούν να εκφράσουν το νέο στη διακυβέρνηση της χώρας. Η νέα αυτή αντίληψη για τη σχέση του κόμματος με την κοινωνία αποτελεί έναν επιπλέον σημαντικό λόγο να υποστηριχτεί το Ποτάμι. Στις τόσο κρίσιμες εκλογές που θα γίνουν στις 20 Σεπτεμβρίου, τα μέλη της επιτροπής διαλόγου μαζί με προσωπικότητες της πολιτικής και κοινωνικής ζωής που υπογράφουν σήμερα μαζί μας, θα εκφράσουμε δυναμικά το παρόν μας στηρίζοντας το Ποτάμι ώστε να μπορέσει να επηρεάσει όσο πιο αποφασιστικά γίνεται τις μετεκλογικές εξελίξεις», αναφέρουν στο κείμενο τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα