ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ: Όλα τα αποτελέσματα – Η Βέροια μόνη πρώτη στη βαθμολογία

TA AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ (Το ματς Καλλονή-Παναθηναικός άρχισε στις 20.30)

- Ισόπαλοι 2-2 ήρθαν ο ΠΑΣ Γιάννινα με την Ξάνθη στην πρωτεύουσα της Ηπείρου. Οι γηπεδούχοι χρειάστηκε να ισοφαρίσουν δύο φορές, ενώ έχασαν πέναλτι για τη νίκη.

Σε μία εντυπωσιακή αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες», ο ΠΑΣ Γιάννινα και η Ξάνθη αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Δύο φορές προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι

με τον Καρίμ Σολτάνι (26′, 75′), άλλες τόσες, όμως, οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Ιλιτς (71′) και τον Τσάβες (77′), ενώ έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία για ολική ανατροπή, όταν ο Κυριακίδης απέκρουσε το πέναλτι του Τσουκαλά στο 79΄.

Στο 26ο λεπτό, στην πρώτη επικίνδυνη στιγμή που δημιουργήθηκε στο ματς, η άμυνα των γηπεδούχων αδράνησε και ο Σολτάνι από κοντά έγραψε το 0-1.

Η εξέλιξη αυτή ανάγκασε τους γηπεδούχους να βγουν μπροστά για να κυνηγήσουν την ισοφάριση και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με τον Κοροβέση στο 26΄ και τον Ιλιτς στο 52΄. Και ξαφνικά, μετά το 70΄ το ματς πήρε… φωτιά!

Στο 71΄ ο Ιλιτς με εξαιρετική προσπάθεια μέσα στην περιοχή ισοφάρισε, αλλά μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα (75΄) ο Σολτάνι μετά από κόρνερ βρέθηκε ακάλυπτος -ακόμα μία αμυντική αδράνεια του ΠΑΣ- και έδωσε ξανά το προβάδισμα στους Ακρίτες.

Ομως, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη απάντησε άμεσα. Στο 77΄ ο Τσάβες βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Κυριακίδη και πλάσαρε ιδανικά για την ισοφάριση 2-2 και στο 79΄ ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κοροβέση από τον Γούτα.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσουκαλάς που είχε μπει ως αλλαγή στο ημίχρονο, όμως ο Κυριακίδης έπεσε στη σωστή γωνία και απέκρουσε.

- Ισόπαλο 0-0 το παιχνίδι ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ. Ο Ατρόμητος άφησε μόνη τη Βέροια στην πρώτη θέση της Σούπερ Λίγκ

-Χωρίς νικητή, με σκορ 1-1 έληξε η αναμέτρηση στη Λειβαδιά ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Πανθρακικό. Ο Ιγκόρ έγραψε ιστορία για την ομάδα της Κομοτηνής, καθώς με το γκολ που άνοιξε το σκορ στο 9, έγινε ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου στην ιστορία του στην πρώτη κατηγορία ξεπερνώντας τον Παπαδόπουλο, που είχε 12. Οι Βοιωτοί απάντησαν με υπέροχη κεφαλιά του Βούκσεβιτς στο 36’ και κάπου εκεί… κανείς δεν ήθελε να σκοράρει.

– Καλύτερος ο Πανιώνιος νίκησε με 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη, για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 18′ με τον Μητρόπουλο, η ομάδα της Τρίπολης ισοφάρισε στο 22ο λεπτό με τον Πάρα, για να διαμορφώσει ο Μπουμάλ το τελικό σκορ στο 34′.

– ΧΘΕΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ 3-0, ΠΑΟΚΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 3-0 και ΒΕΡΟΙΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ 2-1

Keywords
Τυχαία Θέματα