Σούπερ Λιγκ: Απόψε Ολυμπιακός – ΟΦΗ, ΠΑΟΚ – Νίκη Βόλου και Βέροια-Κέρκυρα (Nova Sports)

ΒΕΡΟΙΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ

Μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση βρίσκεται η Βέροια, που θέλει να κάνει το 3/3 απέναντι στην αξιόμαχη Κέρκυρα, στις 16:00 στην Ημαθία (Novasports 2).

Η ομάδα του Γκρανέρο, έχει πραγματοποιήσει ονειρικό ξεκίνημα, αφού μετά τη νίκη επί της Ξάνθης στην έδρα της, «απέδρασε» με διπλό από το «Γεντί Κουλέ» κόντρα στον ΟΦΗ.

Με τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς να αποτελεί το

τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, μετά από μια σειρά εντυπωσιακών τέτοιων, η Βέροια, θέλει να επεκτείνει το καλή της σερί απέναντι στους Φαίακες στην Ημαθία. Σε πέντε ματς, η «βασίλισσα του Βορρά» έχει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Δεν έχει ξεκινήσει λιγότερο άσχημα η Κέρκυρα, που με τους 4 βαθμούς κόντρα σε Πανθρακικό και Ξάνθη έχει κάνει άκρως ικανοποιητική αρχή στη Σούπερ Λιγκ.

ΠΑΟΚ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Την πρώτη του νίκη για φέτος στην Τούμπα θέλει να πάρει απέναντι στη Νίκη Βόλου ο ΠΑΟΚ (18:15, Novasports 1), με τους Βολιώτες από την άλλη να έχουν για οδηγό τους το… 1963!

Μετά την αποτυχημένη πρεμιέρα απέναντι στην Καλλονή (1-1) ο ΠΑΟΚ θέλει να πανηγυρίσει στο «σπίτι» του, αφού το εντυπωσιακό πέρασμα από Περιβόλια (0-4) αλλά και η ευρωπαϊκή πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, δίνουν το απαραίτητο κίνητρο στους παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη, για ένα νέο ξεκίνημα μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο «δικέφαλος» μετρά πέντε νίκες σε έξι παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη, με τις δύο ομάδες να τα «λένε» για πρώτη φορά μετά το 1984 (Κύπελλο) ενώ η τελευταία τους συνάντηση για το πρωτάθλημα χρονολογείται το 1966. Η Τούμπα θα είναι βέβαια και αυτή την αγωνιστική άδεια, ελέω τιμωρίας…

Το ξεκίνημα στη Σούπερ Λιγκ, δεν είναι το καλύτερο δυνατό για τη Νίκη Βόλου (0/2), που έχει πάντως να βγάλει δύσκολο πρόγραμμα αφού μετά από «Γ. Καραϊσκάκης» και Ατρόμητο έχει πλέον απέναντι της το εμπόδιο της Τούμπας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ στο Φάληρο στις 20:30 (Novasports 2).

Οι Πειραιώτες θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, που τους έριξε από την κορυφή, επιστρέφοντας στις νίκες απέναντι στους Κρητικούς.

Συναπάντημα Ολυμπιακού και ΟΦΗ στον Πειραιά (ή με γηπεδούχους τους «ερυθρόλευκους» γενικά) σημαίνει νίκη τις 34 από τις 39 φορές! Οι ισοπαλίες είναι τέσσερις ενώ ο ΟΦΗ πήρε «διπλό» μόλις μία φορά, στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος το 1990.

Keywords
Τυχαία Θέματα