Σουμάχερ: Βγήκε από το κώμα – Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

[UPD] Ο πρωταθλητής της Formula 1 Μίκαελ Σουμάχερ βγήκε από το κώμα και πλέον δεν νοσηλεύεται στο γαλλικό νοσοκομείο όπου βρίσκεται από τα τέλη του 2013 μετά το βαρύτατο τραυματισμό του στο κεφάλι από ατύχημα στο σκι.

Η είδηση επιβεβαιώνεται από την εκπρόσωπο του Γερμανού πρωταθλητή. “¨Ο Μίκαελ έχει βγει από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ και συνεχίζει τη μακρά φάση της αποκατάστασης. Δεν βρίσκεται πλέον σε κώμα” αναφέρει στη λιτή ανακοίνωσή της η Sabina Kehm.

Πληροφορίες αναφέρουν που θα μεταφερθεί

στο σπίτι του όπου θα διαμένει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο καθώς η αποκατάσταση του αναμένεται να χρειαστεί αρκετό καιρό.

ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εκτός εντατικής αναμένεται να μεταφερθεί ο Μίκαελ Σουμάχερ τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία αφύπνισης του παγκόσμιου πρωταθλητή της «Formula 1».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι θεράποντες ιατροί αναμένεται να μεταφέρουν τον Σουμάχερ στην πτέρυγα αποκατάστασης του νοσοκομείου, όπου ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής νοσηλεύεται τους τελευταίους 6 μήνες.

Η διαδικασία αφύπνισης συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας, καθώς η πλειονότητα των ιατρών δηλώνει απαισιόδοξη για το μέλλον της υγείας του αθλητή.

Original article: Σουμάχερ: Βγήκε από το κώμα – Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα