Σεκιουριτάς της ΝΕΡΙΤ τραυμάτισε τον γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ

Σοκ προκαλεί η πρωτοφανής πράξη υπαλλήλου ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των απολυμένων εργαζομένων της ΕΡΤ έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Ειδικότερα κατά τη διάρκεια τη συγκέντρωσης ο σεκιουριτάς μετά από μικρή συμπλοκή με τους διαδηλωτές τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο τον γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ

Γαβριήλ Κασιμάτη.

Το επεισόδιο συνέβη, όταν μέλη της ΠΟΣΠΕΡΤ προσπάθησαν να σταματήσουν τον υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης να κατεβάσει μαύρη σημαία, που είχε αναρτήσει η ομοσπονδία σε στύλο.

Εκείνος, οπλισμένος με ένα κοπίδι, τραυμάτισε στο χέρι τον κ. Κασιμάτη.
Επενέβη η αστυνομία και ο υπάλληλος της ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης συνελήφθη, ενώ εναντίον του ασκήθηκε μήνυση από την ΠΟΣΠΕΡΤ.

ΣΥΡΙΖΑ: Πρωτοφανής πράξη

Για «πρωτοφανή πράξη», κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση αναφορικά με τον τραυματισμό του συνδικαλιστή της ΠΟΣΠΕΡΤ, Γαβριήλ Κασσιμάτη, στην Αγία Παρασκευή.


«Το μαχαίρωμα του γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ από σεκιουριτά της ΝΕΡΙΤ συνιστά μια πρωτοφανή πράξη που δείχνει την αποθράσυνση των υπαλλήλων του παράνομου μορφώματος, το οποίο διαδέχτηκε την ΕΡΤ», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Ο ελληνικός λαός πληρώνει από την τσέπη του επικίνδυνους υπανθρώπους που δεν διστάζουν, στο μένος τους ενάντια στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ, να επιτεθούν ενάντια σε συνδικαλιστές, παραπέμποντας σε πρακτικές άλλων εποχών».
«Η ίδια η ΝΕΡΙΤ φέρει ευθύνη για την πράξη του υπαλλήλου της, η δε κυβέρνηση οφείλει να αναλογιστεί τις δικές της ευθύνες για την ενθάρρυνση τέτοιων συμπεριφορών. Ο δράστης πρέπει να παραπεμφθεί άμεσα στη δικαιοσύνη», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Original article: Σεκιουριτάς της ΝΕΡΙΤ τραυμάτισε τον γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Keywords
Τυχαία Θέματα