ΣΕΡ ΑΛΕΞ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ: Ιστορικό «αντίο» από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Την αποθέωση γνώρισε ο Αλεξ Φέργκιουσον στην τελευταία του εμφάνιση στο «Ολντ Τράφορντ» ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στον αγώνα με τη Σουόνσι.

Στο «Όλντ Τράφορντ» υπολογίζεται πως βρέθηκαν 72.000 οπαδoί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίοι γέμισαν το γήπεδο με τις κόκκινες σημαίες τους που έγραφαν «Champions 2013», υποδεχόμενοιτον μεγάλο Σερ Αλεξ.

Με

την είσοδο του Φέργκιουσον στον αγωνιστικό χώρο υπήρξε η απόλυτη αποθέωση από τους φίλους των «κόκκινων διαβόλων». Ο Φέργκιουοσον εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος ενώ οι παίκτες και προπονητές των δύο ομάδων έκαναν έναν διάδρομο για να περάσει ανάνεσά τους ο Σκωτσέζος τεχνικός και να τον χειροκροτήσουν.

«Μαζί σας έζησα τη φανταστικότερη εμπειρία της ζωής μου» είπε στους φιλάθλους μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής-θρύλος που ανέλαβε την ηγεσία των «κόκκινων διαβόλων» τον Νοέμβριο του 1986 και φεύγει έχοντας εμπλουτίσει την τροπαιοθήκη του συλλόγου με 38 κύπελλα.

Εμφανώς συγκινημένος, ο 71χρονος Σκοτσέζος δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα και να ανταποδίδει το παρατεταμένο χειροκρότημα που δονούσε το «Θέατρο των Ονείρων» για πολλή ώρα, όταν έκανε την πρώτη του εμφάνιση στον αγωνιστικό χώρο.

Οι ποδοσφαιριστές του, του έκαναν δώρο τη νίκη στο αντίο του, έστω και με δύσκολο τρόπο επικρατώντας 2-1 των «κύκνων». Ο Ερνάντζ στο 39’ άνοιξε το σκορ για τους «κόκκινους διαβόλους».

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και το 49’ ο Μίτσου έκανε το 1-1 για τους φιλοξενούμενους με τη νίκη να έρχεται στο 87’ με τέρμα του Φέρντιναντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα