Σε ποιόν ανήκουν οι Ένοπλες Δυνάμεις;

Στα 34 δισεκατομμύρια ευρώ ανέρχεται η περιουσία των Ενόπλων Δυνάμεων η οποία μέσω της εκμετάλλευσής της θα αποδώσει έσοδα που θα μοιραστούν στα στελέχη, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευμένος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, κατά την επίσκεψη στην έδρα της Ελληνικής Δύναμης Κοσσυφοπεδίου στην περιοχή της Πρίστινα, προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό ενόψει του Πάσχα.

Η

ΔΗΛΩΣΗ: «Μέχρι τώρα, ο δικός μας προϋπολογισμός δεν έχει μειωθεί ούτε ένα ευρώ. Αντίθετα έχουμε δημιουργήσει εκείνες τις υποδομές, ώστε με την εκμετάλλευση της περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων που ανέρχεται στο ποσό των 34 δισεκατομμυρίων ευρώ, δηλαδή με την ενοικίαση αυτών των χώρων, να μπορέσουμε σιγά-σιγά, μέσω των Ταμείων της Εθνικής Άμυνας των Ταμείων του Στρατού, του Ναυτικού και της Αεροπορίας, να δημιουργήσουμε έσοδα τα οποία θα αποδοθούν στο σύνολό τους στο προσωπικό.»

ΕΡΩΤΗΣΗ : Είναι…ανεξάρτητο κράτος ο κ. Καμμένος και οι Ένοπλες Δυνάμεις; Έπαψε η περιουσία των Ενόπλων Δυνάμεων να ανήκει στην Ελλάδα ολόκληρη και σε όλους τους Έλληνες; Οι Έλληνες φορολογούμενοι θα πληρώνουν ένα…ανεξάρτητο κράτος;

Keywords
Τυχαία Θέματα