Δ. Κουτσούμπας: Έσπειραν ανέμους, θα θερίσουν θύελλες – Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια

Παρών στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια είναι ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

“Έσπειραν ανέμους, θα θερίσουν θύελλες. Ο νόμος για την κατάργηση του δικαιώματος στην απεργία, οι πλειστηριασμοί ακόμη και για την πρώτη κατοικία και όλα τα άλλα αντεργατικά μέτρα που περιέχονται σε αυτό το αισχρό πολύνομοσχέδιο θα μείνουν όλα ανενεργά,

θα καταργηθούν στην πράξη από το ίδιο το λαϊκό κίνημα μέχρι την οριστική κατάργησή τους από την ταξική πάλη, από τη λαϊκή συμμαχία” δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας.

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια

Σε εξέλιξη η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια, ενάντια στο πολυνομοσχέδιο, το οποίο εισήχθη σήμερα προς συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής.

Το ΠΑΜΕ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «υλοποιεί κατά γράμμα τις παραγγελίες του μεγάλου κεφαλαίου, φέρνοντας νέο γύρο ασφυκτικών μέτρων ‘δημοσιονομικής προσαρμογής’ αλλά και καταστολής των εργατικών-λαϊκών αγώνων, με προμετωπίδα το χτύπημα τους δικαιώματος στην απεργία, την επέκταση των πλειστηριασμών, δουλεύοντας για την προστασία της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων.

Καλεί παράλληλα τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τη νεολαία να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο που διοργανώνει στην Ομόνοια τη Δευτέρα 15/1, ημέρα ψήφισης των μέτρων.

Keywords
Τυχαία Θέματα