Πυρκαγιά στο κτίριο του ΑΝΤ1 – Επανήλθε το σήμα

19:57 9/8/2016 - Πηγή: BankWars

Ένα περίεργο περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1 στο Μαρούσι. Εκδηλώθηκε μικρής έκτασης φωτιά στο ισόγειο, εκεί όπου βρίσκεται ο μετασχηματιστής της ΔΕΗ.

Τόσο η Πυροσβεστική Υπηρεσία όσο και οι άνθρωποι της ΔΕΗ έφθασαν στο κτίριο του ΑΝΤ1 προκειμένου να εξετάσουν τα αίτια που προκάλεσαν

την πυρκαγιά, που είχε ως αποτέλεσμα τόσο τη διακοπή του τηλεοπτικού σήματος όσο και τη διακοπή της λειτουργίας του ειδησεογραφικού site του σταθμού www.antennanews.gr.

Η Διοίκηση του ΑΝΤ1 δεν προβαίνει σε κανένα απολύτως σχόλιο και αναμένει την επίσημη έκθεση από την έρευνα που πραγματοποιούν οι Αρχές, αντιμετωπίζοντας το περιστατικό με νηφαλιότητά και ψυχραιμία και με κύριο γνώμονα την ασφάλεια των εργαζομένων, αλλά και την επιτέλεση της κύριας αποστολής του ΑΝΤ1, που είναι η ενημέρωση και η άρτια μετάδοση του προγράμματος του σταθμού, και για αυτό περιορίζεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο το Γραφείο Τύπου του ΑΝΤ1 στην οποία αναφέρεται ότι:

«Ένα βραχυκύκλωμα μικρή έκτασης στις εγκαταστάσεις του ΑΝΤΕΝΝΑ είχε σαν αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή της ηλεκτροδότησης και κατά συνέπεια τη διακοπή του τηλεοπτικού σήματος του σταθμού. Γίνονται εντατικές προσπάθειες για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης για την επαναφορά του σήματος του σταθμού. Η σχετική καθυστέρηση στην επίλυση του τεχνικού προβλήματος οφείλεται στις απαραίτητες ενέργειες των υπηρεσιών της ΔΕΗ και της Πυροσβεστικής για λόγους.»

Πηγή: ANT1.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα