Πρωθυπουργοί, υπουργοί και τραπεζίτες στην κηδεία του Αριστείδη Αλαφούζου

Τον Αριστείδη Αλαφούζο, αποχαιρέτησαν οι οικείοι του, η οικογένεια της Καθημερινής και του ΣΚΑΪ και της ναυτιλιακής εταιρείας Κυκλάδες. Της Εξοδίου Ακολουθίας στον Άγιο Διονύσιο στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου χοροστατεί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

Παρόντες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας (ο υπουργός Ναυτιλίας, ο πρόεδρος της ΝΔ, πρώην πρωθυπουργοί και αρχηγοί κομμάτων), εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, του

επιχειρείν και του εφοπλισμού, αθλητικοί παράγοντες του Παναθηναϊκού και άλλων συλλόγων, πρέσβεις και διπλωματικοί ακόλουθοι, παλαιοί συνεργάτες του αλλά και πλήθος κόσμου.

Με την οικογένεια του Αριστείδη Αλαφούζου επικοινώνησε με πρωτοβουλία του και ο πρωθυπουργός για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του, όπως και άλλα στελέχη της κυβέρνησης.

Την αθόρυβη και πολυσχιδή προσφορά του Αριστείδη Αλαφούζου στον τόπο αναγνώρισαν και εξήραν την Τετάρτη πολιτικοί και οικονομικοί φορείς, συνδικαλιστικές οργανώσεις και ιδρύματα. Η ταφή του Αριστείδη Αλαφούζου θα γίνει την Παρασκευή στην ιδιαίτερη πατρίδα του Οία της Σαντορίνης, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η οικογένεια Αλαφούζου είχε παρακαλέσει αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν στον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου».

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ: “Έφυγε” από τη ζωή στα 93 του χρόνια ο εφοπλιστής και εκδότης

Keywords
Αναζητήσεις
??? ?????, κηδεια αλαφουζου
Τυχαία Θέματα