Π.ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ – Α.ΤΣΙΠΡΑΣ: ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ

Την ανάγκη για ενότητα στη χώρα επισήμανε ο Αλέξης Τσίπρας στο διάλογο που είχε μπροστά στις κάμερες το βράδυ της Τρίτης με τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Όπως είπε ο πρωθυπουργός «είναι μια δύσκολη περίοδος, περίοδος που απαιτεί ψυχραιμία, ενότητα και υπευθυνότητα και νομίζω μέχρι στιγμής πως δείχνουμε ότι έχουμε και από τα τρία».Από την πλευρά του ο κ. Παυλόπουλος απάντησε ότι πρέπει να δοθεί ένας κοινός αγώνας γιατί ο τόπος πρέπει να βγει από το
τέλμα και πρέπει να γνωρίσει την ελπίδα.«Ο αγώνας αυτός θα πρέπει να δοθεί από την Ελλάδα γιατί η Ευρώπη έχει χάσει μεγάλο μέρος των αξιών βάσει των οποίων οικοδομήθηκε» συμπλήρωσε ο κ. Παυλόπουλος ο οποίος μνημόνευσε και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και όσα είχε αναφέρει σε ομιλία του για την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Επίσης ο υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας, αναφέρθηκε και στον πρώην γερμανό Καγκελάριο Χέλμουτ Σμιτ τον οποίο χαρακτήρισε ως τον «τελευταίο επιζώντα» από τους μεγάλους ηγέτες. Εκανε μνεία στην ομιλία του όταν αναγορεύθηκε επίτιμος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. «Είπε συγκλονιστικά πράγματα για την χαμένη αξιοπρέπεια της Ευρώπης» τόνισε ο κ. Παυλόπουλος, για να συμφωνήσει αναφανδόν ο Αλέξης Τσίπρας. «Είπε και για την πατρίδα» συμπλήρωσε.

«Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό που μου δίνει την ευκαιρία να συμμετάσχω στον αγώνα για την έξοδο της χώρας από την κρίση που την μαστίζει εδώ και χρόνια. Θα πολεμήσουμε όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη» είπε ο κ. Παυλόπουλος σημειώνοντας ότι η αρχή που θα υπηρετήσει είναι να υπερασπιστεί τις ιδρυτικές αξίες της Ευρώπης αλλά και το δημόσιο συμφέρον.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_NWgOeo2H9A#t=46

Keywords
Τυχαία Θέματα