Πόσοι προσλήφθηκαν με υπουργό Πάκη Παυλόπουλο στο Δημόσιο;

Σε αυτή τη χώρα, διάφοροι πολιτικοί και πολιτικάντηδες επιβιώνουν, απλά γιατί οι ‘Ελληνες ως λαός έχουμε βραχείας χρονικής διάρκειας μνήμη.

Ο τ.υπουργός του Κωστάκη Καραμανλή, κύριος Προκόπης Παυλόπουλος, όστις …εμπουγελώθη από αγανακτισμένους υποψήφιους άνεργους των αμυντικών βιομηχανιών, καλό είναι να θυμηθεί πόσες δεκάδες χιλιάδες “βόλεψε” στο Δημόσιο, επί υπουργίας του, οδηγώντας αυτός και οι συν αυτώ τη χώρα στα μνημόνια. Έχει μεγάλες ευθύνες ο επόμενος Πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου

για το χειρισμό της όλης υπόθεσης, αλλά η ταφόπλακα της χώρας είναι έργο…ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! Το ΄’εχουν δηλώσει όλοι οι Ευρωπαίοι εταίροι και Επίτροποι, το γνωρίζει και η κουτσή Μαρία.

Τα δε γελοία που για να ρίξουν αλλού τις ευθύνες λένε περί …Κινέζων και Ρώσων που θα μας βοηθούσαν αλλά οι… κακοί αμερικάνοι δε μας άφησαν και έβαλαν τον Γιωργάκη για να υλοποιήσει τα σχέδιά τους, να πάνε να τα λένε σε… ιθαγενείς ψηφοφόρους τους ή να τα γράψουν σε παραμύθι.

Εκατόν πενήντα χιλιάδες διορίστηκαν στο Δημόσιο στη …χρυσή επταετία και κάθε ένας εργαζόμενος έχει ένα μέσο κόστος περί τις 40.000 ευρώ ετησίως. Ας κάνει ο κύριος Παυλόπουλος τον πολλαπλασιασμό και θα καταλάβει αυτό που καταλαβαίνουν όλοι οι νοήμονες Έλληνες.

Καταδίκη ΝΑΙ, της συμπεριφοράς των …μπουγελωμάτων σε οποιονδήποτε και αν “κατευθύνονται” τα μπουγέλα, αλλά και οι πολιτικοί, θα πρέπει επιτέλους να κατανοήσουν το εξής απλό: Θα τους μπουγελώνουν, αυτοί τους οποίους οι ίδιοι διόρισαν…

Keywords
Τυχαία Θέματα