«Πόλεμος» για τη φέτα και το γάλα στη Λάρισα

17:27 3/5/2018 - Πηγή: BankWars

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας προχώρησαν κτηνοτρόφοι της Λάρισας κατά τη διάρκεια Συνεδρίου του Economist, όπου παραβρέθηκε και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

Κατά την διάρκεια της κινητοποίησης οι κτηνοτρόφοι μοίρασαν γάλατα σε κατοίκους της Λάρισας, ενώ έξω από τον χώρο όπου πραγματοποιούταν το συνέδριο έχυσαν ένα δοχείο γάλα,υπό το βλέμμα των αστυνομικών δυνάμεων.


Οι κτηνοτρόφοι χαρακτήρισαν τον κ. Αποστόλου «ανίκανο και αναποτελεσματικό» ενώ ζήτησαν την παραίτησή του από το αξίωμα του υπουργού.

Τελικώς,

ομάδα κτηνοτρόφων συναντήθηκε με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου.

Η συνάντηση κράτησε πάνω από μια ώρα. Οι κτηνοτρόφοι έθεσαν το θέμα της Διεπαγγελματικής της Φέτας και της σύστασής της. Ο υπουργός δεσμεύτηκε να συναντηθεί με τους κτηνοτρόφους με θέμα την φέτα την ερχόμενη Παρασκευή ώστε πιθανόν να βρουν κοινό τόπο και να «κλειδώσει» η Διεπαγγελματική. Ο υπουργός με αφορμή τις δύο προτάσεις που έχει στα χέρια του ζήτησε να προστεθούν άλλα δύο μέλη και να γίνει 9μελές το συμβούλιό της.

Μάλιστα δεσμεύτηκε να φέρει το επόμενο διάστημα το ηλεκτρονικό τιμολόγιο στην μεταφορά του γάλακτος από τα φορτηγά, ώστε να φαίνεται από παρελήφθη και που κατέληξε το προϊόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα