Πόλεμος ανελέητος στον Αλέξη Μητρόπουλο – Εκτός λίστας Τσίπρα;

Πόλεμος ανελέητος στον Αλέξη Μητρόπουλο! Σύμφωνα με το Mega, ο Αλέξης Μητρόπουλος δεν θα συμπεριλαμβάνεται στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο Α.Τσίπρας, φέρεται αποφασισμένος να τον αφήσει οριστικά εκτός λίστας, μετά το αίτημα του εισαγγελέα για άρση της ασυλίας του σχετικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής. Μια

υπόθεση, που και τυπικά, είναι παραγεγραμμένη από το 2010!

Mετά το ρεπορτάζ του Mega, ο και μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της Βουλής, έκανε παρέμβαση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού:

«Επειδή με διασύρατε θέλω να με ακούσετε! Με ευτελίσατε. Σκόπιμα αποσιωπήσατε την αλήθεια. Η γνωμοδότηση αποφαίνεται ότι η υπόθεση αυτή είναι παραγεγραμμένη από το 2010. Δεν ξέρω τι απονενοημένη κίνηση θα κάνω. Η υπόθεση 3792 του διοικητικού εφετείου κρίνει παράνομο το πρόστιμο (και δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα) που επαναπατρίστηκε νομίμως με το νόμο Αλογοσκούφη. Να μου ζητήσετε συγγνώμη γιατί με διασύρατε στο πανελλήνιο! Παρακαλώ πολύ αμέσως να πείτε συγγνώμη στο κοινό σας!»

«Εγώ μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει με την αθλιότητα που μου κάνατε σήμερα! Γιατί το κάνατε σε βάρος μου; Σε βάρος ενός τίμιου πολίτη; Αποσιωπήσατε τα σωστά έγγραφα!» κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα