Π.Λαφαζάνης: “Οι Μαρινόπουλοι θησαύρισαν, η εταιρεία καταστρέφεται”- “Νέρων η κυβέρνηση”

20:07 9/8/2016 - Πηγή: BankWars

“Η κυβέρνηση ότι παρακολουθεί ως άλλος Νέρων το θλιβερό θέαμα της Μαρινόπουλος Α.Ε.”, αναφέρει σε δήλωσή του ο γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας Π.Λαφαζάνης, εκφράζοντας έντονη ανησυχία για την τύχη των 12.000 εργαζομένων.

Ο κ. Λαφαζάνης ζητεί άμεση παρέμβαση που όπως σημειώνει θα πρέπει να κινηθεί στους άξονες

της επαναλειτουργίας των καταστημάτων, στη διασφάλιση των δεδουλευμένων αλλά και των θέσεων εργασίας, στην αποπληρωμή των μικροπρομηθευτών και στην άμεση αλλαγή του Πτωχευτικού Κώδικα.

«Θεωρούμε αδιανόητο», προσθέτει ο κ. Λαφαζάνης, «οι μεγαλοϊδιοκτήτες της “Μαρινόπουλος” να έχουν θησαυρίσει και η επιχείρηση να οδεύει στην καταστροφή», «να μην έχουν αποδοθεί ή να αναζητούνται ταχύτατα αστικές και ποινικές ευθύνες», «οι τράπεζες, κατ’ εξοχήν γνώστες της “Μαρινόπουλος” και της αρνητικής πορείας της, να μένουν στο απυρόβλητο».

«Είναι αδιανόητο επίδοξοι συνεχιστές της “Μαρινόπουλος” να θέλουν να αναλάβουν, με εκείνο ή τον άλλο τρόπο, την επιχείρηση χωρίς καμιά δική τους συμβολή στην επανεκκίνησή της», τονίζει ο γραμματέας της ΛΑΕ και ζητά από την κυβέρνηση «να παρέμβει δραστήρια και κάτι παραπάνω από τάχιστα

Keywords
Τυχαία Θέματα