Πάτε Μύκονο; Πήρατε άδεια από τον Πολάκη; “Λαμόγιο εξαρτώμενο” ο Ν.Χατζηνικολάου”!

23:07 2/5/2016 - Πηγή: BankWars

Πάτε Μύκονο; Καλού κακού, ρωτήστε ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, τον υπουργό της…Αριστεράς Πολάκη. Και προς Θεού, μην τολμήσετε να ψωνίσετε ακριβό μαγιό! Μπάνιο με …σκελέα ή με το… εσώρουχο επιτάσσει το …νέο ήθος της πολιτικής.

Ο υπουργός Π. Πολάκης λοιπόν, στην προσωπική του σελίδα στο facebook εξαπολύει πρωτοφανή επίθεση στον εκδότη και τηλεπαρουσιαστή Νίκο Χατζηνικολάου, αναδημοσιεύοντας ένα κείμενο από τον ιστότοπο thefaq.gr με το εξής σχόλιο:

«Ετσι ακριβως Μιχαλη .Αλλο μυκονος-αλλο σφακια ,αλλο νεοπλουτοι -αλλο κτηνοτροφοι,αλλο δηθενια λαμογιοεξαρτωμενη-αλλο λαικος πολιτισμος ,αλλο δεξια-αλλο αριστερα»

Το κείμενο που αναδημοσίευσε ο υπουργός:

Άλλο Μύκονος … άλλο Αίγινα. Ο Νίκος ξέρει τη … διαφορά! ( vid )
by Χάρης Ζ. – 02/05/2016

Και βέβαια το να κάνεις Πάσχα στη Μύκονο και να ψωνίζεις στα Ματογιάννια MC 2 (πανάκριβη φίρμα μαγιό από τον παράδεισο των πλουσίων το νησί St Barths …) δεν είναι “αμαρτία” όταν λέγεσαι Χατζηνικολάου.

Όταν έχεις χρυσοπληρωθεί επί δεκαετίες – τις κρίσιμες δεκαετίες του ξεσαλώματος που οδήγησαν στην καταστροφή της χώρας – με “μυθικα” για την αγορά των ελληνικών ΜΜΕ συμβόλαια, από κανάλια που τράφηκαν κατά συρροή από θαλασσοδάνεια.

Απλά είναι, τουλάχιστον, δείγμα δημοσιογραφικής δεοντολογίας, να … παρεμβαίνεις όταν η ομογάλακτός σου στην Μύκονο Ντόρα Μπακογιάννη, στην εκπομπή σου, ειρωνεύεται και προσβάλλει έναν συνταξιούχο του ΙΚΑ, λέγοντάς του, ότι εσείς φταίτε που πιστεύατε αυτά που σας έλεγαν και “βγάζατε” αυτούς που “βγάζατε” στην εξουσία.

Η όταν το ραδιόφωνό σου και τα σαιτ σου φιλοξενούν λίβελους από τον Θανάση Γιαννόπουλο του αμαρτωλού ΚΕΕΛΠΝΟ, που επίσης είναι φανατικός λάτρης του νησιού των Ανέμων, κατά του Παύλου Πολάκη, επειδή έκανε αυτό για το οποίο ψηφίστηκε: Αρνήθηκε να κλείσει τα μάτια σε μια πρακτική και μεθόδευση φαυλοκρατίας δεκαετιών στη δημόσια διοίκηση. Αλλά στην τελική είναι λίγο δύσκολο να τα καταλάβεις αυτά Νίκο.

Όσο κι αν φιλοξενείς συνδικαλιστές, συνταξιούχους, ανέργους, απλούς εργαζόμενους, στο κοινό σου, πως να συνεννοηθείς με κάποιον που δεν έκανε ποτέ Πάσχα στη Μύκονο;

Που δεν ψωνίζει μαγιουδάκια MC 2 στα Ματογιάννια. Που το πολύ – πολύ που μπορεί να έτυχε στη ζωή του, είναι ένα Σαββατοκύριακο στην … Αίγινα!

Έχεις δίκιο Νίκο. Για εσένα τετοια άτομα είναι … “αποσυνάγωγα” από τη … Συναγωγή της Μυκόνου.

Έχεις δίκιο Νίκο, αυτά τα άτομα μας … “οδηγούν στη δραχμή…”.

Δεν καταναλώνουν, δεν βοηθούν στην ανάπτυξη ( της Μυκόνου βεβαίως-βεβαίως … ) όπως εσύ!

ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ

ΣΤΙΣ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Επίθεση στους δημοσιογράφους Γιώργο Αυτιά και Νίκο Χατζηνικολάου έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

ΣΤΙΣ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ:

Απάντηση στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη ο οποίος του επιτέθηκε, έδωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου από την εκπομπή του στον realfm.

Ο Νίκος Χατζηνικολάλου, που δέχθηκε τα πυρά του κ. Πολάκη είπε: «Με καθυβρίζει δεξιά και αριστερά. Η απάντηση μου είναι απλή, δεν πρόκειται να ασχοληθώ, δεν θέλω να του κλέψω από τον πολύτιμο χρόνο του. θέλω να έχει χρόνο να μαζέψει τα μεγάλα χάλια στον τομέα του».

Ο δημοσιογράφος, η εφημερίδα του οποίου δημοσίευσε πρόσφατα ρεπορτάζ για την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε: «Βρίζεται με τους δημοσιογράφους… έμαθα ότι επιτέθηκε και στον Γιώργο Αυτιά. Λέει γελοιότητες».

Μάλιστα απαντώντας στις κατηγορίες του κ. Πολάκη ότι εργάζεται για την αριστερή παρένθεση είπε: «Εσύ εργάζεσαι για την αριστερή παρένθεση. Δημιουργώντας μαύρο χάλι στην υγεία θα κάνεις την κυβέρνηση παρένθεση. Δεν το καταλαβαίνεις;»

«Βρίζει ρεπόρτερ και διευθυντές εφημερίδων. Τέτοιο καβάλημα καλαμιού; Αναισθησία; Αλαζονεία. Κανείς δεν έδειξε τέτοια αλαζονεία» υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Μόνο όσοι σας γλείφουν είναι καλοί»;

«Όλος ο κόσμος φοβάται να πλησιάσει δημόσιο νοσοκομείο. Άσε τις εξυπνάδες σε εμάς. Αλλού οι απειλές και οι εξυπνάδες»

Keywords
Τυχαία Θέματα