Κοζάνη: Ποινική δίωξη στον ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ που σκότωσαν το 5 χρονο παιδί

18:29 2/5/2016 - Πηγή: BankWars


Ο εισαγγελέας Κοζάνης προχώρησε σε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας στον 72χρονο συνταξιούχο, ιδιοκτήτη των δύο σκύλων ράτσας ροτβάιλερ, που τραυμάτισαν θανάσιμα χθες στην αγροικία του ένα 5χρονο αγόρι που ήταν εκεί μαζί με τη μητέρα του.

Ο 72χρονος στην κατάθεση του στον εισαγγελέα ισχυρίστηκε ότι τα τρία ροτβάιλερ ήταν κλεισμένα σε ειδικό χώρο στο ημιυπόγειο του σπιτιού του, ενώ τα υπόλοιπα 5 σκυλιά της οικογένειας ήταν κλεισμένα σε αποθήκη της αγροικίας.

Ο συνήγορος του δήλωσε

ότι ο πελάτης του είναι συγκλονισμένος από το περιστατικό και σημείωσε πως διατηρούσε και φιλικές σχέσεις με την οικογένεια του αγοριού.

Ορίστηκε προανάκριση για την έρευνα των πραγματικών περιστατικών που οδήγησαν στο θάνατο το 5χρονο αγοράκι, ενώ ο 72χρονος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος.

ΧΘΕΣ…

ΔΥΟ ΣΚΥΛΙΑ ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Στην Κοζάνη παιδάκι ηλικίας πέντε ετών δέχθηκε επίθεση από δύο σκυλιά ράτσας ροτβάιλερ με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Οι δραματικές αυτές στιγμές έλαβαν χώρα ενώ το αγόρι γιόρταζε μαζί με την μητέρα του το Πάσχα σε ένα φιλικό σπίτι, στην περιοχή του Αργίλου.
Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, τα σκυλιά τα οποία ανήκουν στον ιδιοκτήτη του σπιτιού, επιτέθηκαν στο παιδί και το τραυμάτισαν σοβαρά στο πρόσωπο και στον λαιμό. Όπως αναφέρει το KOZANIMEDIA.GR, τα σκυλιά έριξαν την περίφραξη του χώρου στον οποίο ήταν κλεισμένα και επιτέθηκαν στο αγόρι με μανία.
Ο πεντάχρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης από τη μητέρα του και ένα φιλικό πρόσωπο, ενώ ειδοποιήθηκε και η αστυνομία. Το παιδί χειρουργήθηκε και οι γιατροί έδωσαν για 45 λεπτά μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο, τα τραύματά του ήταν πολύ σοβαρά και δυστυχώς κατέληξε λίγο μετά τις 15.30.

Keywords
Τυχαία Θέματα