Γ. Ντάισελμπλουμ: Θα συνεργαστούμε με τη νέα ελληνική κυβέρνηση – Π. Μοσκοβισί: Να δεσμευτεί η Ελλάδα για τις μεταρρυθμίσεις

Η Ελλάδα πρέπει να δεσμευτεί προς την Ευρώπη και να υποστηρίξει τις μεταρρυθμίσεις εάν θέλει να ευδοκιμήσει και πάλι εντός της ζώνης του ευρώ, ανέφερε ο Ευρωπαίος Επίτροπος για Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις Πιερ Μοσκοβισί, μετά την τρίτη άκαρπη ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Μέσα από αυτή τη δημοκρατική διαδικασία, ο Ελληνικός λαός θα πρέπει για άλλη μια φορά

να αποφασίσει για το μέλλον του. Μια ισχυρή δέσμευση προς την Ευρώπη και ευρεία συναίνεση μεταξύ των Ελλήνων ψηφοφόρων και των πολιτικών αρχηγών για τις απαραίτητες αναπτυξιακές μεταρρυθμίσεις είναι απαραίτητα στοιχεία ώστε η Ελλάδα να ευδοκιμήσει και πάλι εντός της ζώνης του ευρώ» ανέφερε σε γραπτή δήλωσή του.

Γ. Ντάισελμπλουμ: Θα συνεργαστούμε με τη νέα ελληνική κυβέρνηση

Σε μια εποικοδομητική συνεργασία με την Ελλάδα και τη νέα ελληνική κυβέρνηση, που θα προκύψει μετά τις πρόωρες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, προσβλέπει το Eurogroup.

“To Εurogroup θα συνεργαστεί εποικοδομητικά με την ελληνική κυβέρνηση”, δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup, J. Dijsselbloem, κληθείς να τοποθετηθεί επί των πολιτικών εξελίξεων που δρομολογούνται στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γερμανία: “Παρακολουθούμε πολύ στενά τι συμβαίνει στην Ελλάδα…”

Keywords
Τυχαία Θέματα