ΠΑΟΚ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 3-0 – ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΒΕΡΟΙΑ 0-1 – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΡΗΣ 2-1

Με ένα γκολ από τον Κάτσε (63′) και άλλα δύο από τον Βούκιτς (85′, 87′), ο ΠΑΟΚ “καθάρισε” στο δεύτερο ημίχρονο τον Πανθρακικό και επέστρεψε στις νίκες για την 26η αγωνιστική της Super League.

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Λίνο (66′ Ινσαουράλδε), Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Σκόνδρας, Κάτσε, Λάζαρ

(46′ Βούκιτς), Νάτχο, Λούκας, Στοχ (61′ Σαλπιγγίδης), Χούσεν

Πανθρακικός (Ακης Μάντζιος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Τζάνης, Χρήστου, Καθάριος (71′ Χασομέρης), Ρομέου, Σαμπάτ (82′ Μολίνα), Μακρυδημήτρης, Σαρακατσάνος, Ιγκόρ

ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΒΕΡΟΙΑ 0-1

Πολύ μεγάλη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 σημείωσε στους «Ζωσιμάδες» των Ιωαννίνων η Βέροια και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες παραμονής στην κατηγορία.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Βέροια έγινε πιο «ζωηρή» και «έκλεψε» το παιχνίδι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν από ασίστ του Γεωργιάδη ο Μπεν νίκησε από κοντά τον Βελλίδη .

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Γιάκος (Βίλα 54′), Στρούνα, Ακόστα.

Βέροια (Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Σισοκό, Όστοϊτς, Βεργώνης, Παυλίδης, Καλτσάς, Μπαργκάν, Γκονσάλβες.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΑΡΗΣ 2-1

Ο Πλατανιάς ήταν ο νικητής στο ντέρμπι παραμονής με τον Άρη, καθώς στο πλαίσιο της 26ης ημέρας και μετά από τον επεισοδιακό αγώνα της χρονιάς (ένταση, νεύρα, γκολ που αμφισβητείται αν σημειώθηκε, αποβολές) νίκησε τον Άρη στα Χανιά με 2-1, έφτασε στους 25 βαθμούς τον Απόλλωνα και άφησε ουραγό την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο όλο το παιχνίδι περικλείεται στην φάση του 77ου λεπτού και όσα ακολούθησαν.

Σε εκείνο το λεπτό και μετά από σουτ του Βλαχοδήμου που απέκρουσαν Διούδης και δοκάρι, ο Φαΐσκα επιχείρησε με το κεφάλι να σκοράρει, ο γκολκίπερ του Άρη αντέδρασε ενστικτωδώς αλλά ο βοηθός Γουργιώτης έδειξε σέντρα!

Τα ριπλέι της Nova δεν είναι διαφωτιστικά για το αν η μπάλα πέρασε ολόκληρη την γραμμή (υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην έχει περάσει) στην απομάκρυνση του Διούδη, ωστόσο ο πρώτος βοηθός του Μάνταλου θεώρησε πως υπήρχε γκολ για τον Πλατανιά. Γεγονός που εξόργισε τους παίκτες και τον πάγκο του Άρη, που επιτέθηκε στον Γουργιώτη, με την Αστυνομία, τον Μάνταλο και τον Σούλη Παπαδόπουλο να αναλαμβάνουν πυροσβεστικό ρόλο.

Γκολ: 45′+1′ Τόρες, 77′ Φαϊσκά / 68′ Μανιάς

Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Περιστερίδης, Φαϊσκά, Ινκούμ, Δημήτρης (73′ Σέρα), Γιαχία, Αγκιλέρα, Τετέ, Γουνδουλάκης (60′ Φερνάντες), Βλαχοδήμος, Μπέλιτς, Τόρες

Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Γιαννίτσης, Βανγκέλι, Τσουμάνης (67′ Παπαδόπουλος), Μπουγαΐδης, Οικονομόπουλος, Τσιάρας (46′ Αγκάνθο), Μανιάς, Κύργιας, Τάτος, Μπακασέτας

Original article: ΠΑΟΚ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 3-0 – ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΒΕΡΟΙΑ 0-1 – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΡΗΣ 2-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα