Παναθηναϊκός: Συγγνώμη Αλαφούζου για τα επεισόδια στη Λεωφόρο

16:14 5/5/2014 - Πηγή: BankWars

Συγνώμη από τον κόσμο, την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ζητάει ο Γιάννης Αλαφούζος, με γραπτή του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» τονίζει ότι η εκτίμησή του για κοινή συνύπαρξη οπαδών αποδείχθηκε υπεραισιόδοξη, ύστερα τα επεισόδια που έγιναν στη Λεωφόρο στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η δήλωσή του

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους οπαδούς,

τη τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Η εκτίμησή μου για το επόμενο βήμα, που οφείλουμε να κάνουμε όλοι μαζί, αποδείχτηκε υπεραισιόδοξη. Η καλή και σωστή πρωτοβουλία του Παναθηναϊκού, να προσκληθούν στο γήπεδό του οπαδοί των αντιπάλων, στο χθεσινό παιχνίδι, δεν επιβεβαιώθηκε στην πράξη. Είναι προφανές πως δεν θα επανέλθω μέχρις ότου βεβαιωθούμε ότι οι συνθήκες συνύπαρξης στη μεγάλη γιορτή, που είναι το ποδόσφαιρο, έχουν οριστικά βελτιωθεί».

Και επίσκεψη στο Απήλειον

Στη συνέχεια επισκέφθηκε και το «Απήλειον». Μιλώντας στους παίκτες και το προπονητικό τιμ αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει «συγγνώμη» για τα όσα έγιναν και να αναλάβει τις ευθύνες του για το γεγονός ότι πίστεψε πως έχει φτάσει η στιγμή για κοινή παρουσία οπαδών, διαφορετικών ομάδων μέσα στο ίδιο γήπεδο.

Original article: Παναθηναϊκός: Συγγνώμη Αλαφούζου για τα επεισόδια στη Λεωφόρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα