ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-Ευρώπη -Χαιρέτα μου τον…Πλάτανο! – Έχασε στο ΟΑΚΑ από τον Πλατανιά!

Τη μεγάλη έκπληξη έκανε ο Πλατανιάς νικώντας τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 1-0 και πλέον οι Πράσινοι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Ευρώπης!
Ο Πλατανιάς προηγήθηκε με εκπληκτική κεφαλιά του Ναζλίδη στο 4΄ και μολονότι δέχτηκε μεγάλη πίεση στα υπόλοιπα 90 λεπτά του αγώνα μαζί με τις καθυστερήσεις κατάφερε να φύγει με το «διπλό» σωτηρίας. Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός στην τελική προσπάθεια, εν αντιθέσει με τους φιλοξενούμενους

που πήραν σχεδόν άριστα στην τακτική, καθοδηγούμενοι από τον Αγγελο Αναστασιάδη. Αποδοκιμασίες μετά τη λήξη από τους οπαδούς του ΠΑΟ προς τους ποδοσφαιριστές τους και προς το διαιτητικό τρίο.
Ο Μαυρίας έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 35΄ με τον Κηπουρό να αποκρούει και στο 60΄ όταν το σουτ μέσα από την περιοχή ήταν άστοχο. Ο Κηπουρός είπε «όχι» σε βολίδα του Κουίνσι στο 82’. Ο Καρνέζης έκανε σπουδαία απόκρουση σε φάουλ του Ποτουρίδη στο 84’.
Ο Φάμπρι, που είχε στην 11άδα και τους δύο Ισπανούς οι οποίοι είχαν καβγαδίσει την προηγούμενη μέρα στην Παιανία, προσπάθησε να φέρει τα κάτω-πάνω με τους Φιγκερόα και Κουίνσι αντί των Τοτσέ και Εσπάρθα που έκαναν κακό παιχνίδι, αλλά δεν τα κατάφερε.
Κακή η διαιτησία του Τριτσώνη, που αρνήθηκε πέναλτι στον ΠΑΟ στο 24΄ (χέρι Ποτουρίδη). Κίτρινες: Μαρίνος, Κανακούδης, Ζέκα.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Βιτόλο, Μαυρίας (70΄ Ντίνας), Τοτσέ (46΄ Φιγκερόα), Εσπάρθα (46΄ Κουίνσι), Ζέκα, Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Τριανταφυλλόπουλος, Καζιγιάμα.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κηπουρός, Άλκης, Κανιακούδης, Αναστασάκος, Μπέλιτς (40΄ Δέντσας), Ναζλίδης, Αγκιλέρα, Τετέ (60’ Μαραγκουδάκης), Στόλερ,Ποτουρίδης, Γιάννου.

Keywords
Τυχαία Θέματα