ΠΑΜΕ…ΚΑΤΑΛΗΨΗ; Το βαρετό “παιχνιδάκι” που φέρνει ΜΑΤ, τραυματίες και “ηρωικές” ανακοινώσεις

Την αντίδραση του ΚΚΕ προκάλεσαν τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν σήμερα έξω από το υπουργείο Εργασίας. Το Κομμουνιστικό Κόμμα έκανε λόγο για άγρια επίθεση κατά δεκάδων συνδικαλιστικών εργατικών σωματείων.

«Αντί να απολογηθεί ο υπουργός Εργασίας για τις προσβλητικές δηλώσεις και την προκλητική πολιτική του απάντησε με την ωμή βία των ΜΑΤ, τους τραυματισμούς και με συλλήψεις και

προσαγωγές», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σε περίπου 40 προσαγωγές μελών του ΠΑΜΕ προχώρησε η αστυνομία, που είχαν καταλάβει νωρίτερα το γραφείο του υπουργού Εργασίας.

Στον ένα, από τους συνολικά πέντε τραυματίες διαδηλωτές που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, έχει διαγνωστεί απώλεια συνείδησης Νωρίτερα, ένταση επικράτησε έξω από το υπουργείο Εργασίας στη Σταδίου, καθώς δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν νωρίτερα χρήση χημικών για να απωθήσουν μέλη του ΠΑΜΕ που έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο.

«Είναι βαθιά νυχτωμένοι η κυβέρνηση και τα κόμματα που τη στηρίζουν, αν νομίζουν ότι μπορούν με την ωμή βία να τρομοκρατήσουν το εργατικό ταξικό κίνημα», σημειώνει το Κομμουνιστικό Κόμμα.

«Η αυταρχική κατρακύλα τους», συνεχίζει, «φανερώνει το μεγάλο φόβο και την ταραχή τους και επιχειρούν να επιβάλουν τα βάρβαρα αντεργατικά μέτρα με το ψέμα, τον εκβιασμό και την καταστολή».

Keywords
Τυχαία Θέματα