Παλαιοκώστας: Αγνώριστος! Έκανε λίφτινγκ και φύτεψε μαλλιά [ΦΩΤΟ]

Ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και άλλα αδικήματα, εκδόθηκε εις βάρος του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. το νέο ένταλμα σύλληψης αφορά τα αδικήματα που διεπράχθησαν στις 6 Φεβρουαρίου του 2012 στον οδικό άξονα Λιβαδειάς – Αράχοβας, κατά τη διάρκεια καταδίωξης αυτοκινήτου Audi A 4 από τις αστυνομικές δυνάμεις. Τότε οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τους δύο επιβαίνοντες του αυτοκινήτου και ο ένας από αυτούς πυροβόλησε επανειλημμένα με «ανθρωποκτόνο πρόθεση»

κατά των αστυνομικών, με Καλάσνικοφ.

Να σημειωθεί πως ο Παλαιοκώστας απέδρασε από τις φυλακές Κορυδαλλού τον Φεβρουάριο του 2009 με κινηματογραφικό τρόπο μαζί με τον Αλβανό κακοποιό Αλκέτ Ριζάι, χρησιμοποιώντας ελικόπτερο.

Η αστυνομία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα φωτογραφίες που απεικονίζουν ένα άτομο -άγνωστο το εάν πρόκειται για τον καταζητούμενο Παλαιοκώστα- το οποίο βρισκόταν στο σημείο της συμπλοκής, όπως επίσης και φωτογραφίες του οχήματος. Αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ:

«Η σχετική ποινική δικογραφία σχηματίστηκε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β) και στο πλαίσιο της προανάκρισης ταυτοποιήθηκε, ως ένας από τους επιβάτες, ο προαναφερόμενος αναζητούμενος κακοποιός. Δίνονται στη δημοσιότητα επτά φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζεται το παραπάνω όχημα καθώς και άτομο, που επέβαινε σε αυτό. Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 1014 και 10414 ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) [email protected] της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα