Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: “Όχι στη συγκάλυψη για τα υποβρύχια” – Υπογράφουν οι ΑΝΕΛ την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για Εξεταστική Επιτροπή

Υπογράφουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με την υπόθεση των υποβρυχίων και των ναυπηγείων Σκαραμαγκά και είναι ανοιχτοί σε οποιαδήποτε επέκτασή της, ανέφερε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Η

υπόθεση δεν αφορά μόνο τον Άκη Τσοχατζόπουλο, γιατί ήταν υπουργός Άμυνας, αλλά και αποφάσεις στο ΚΥΣΕΑ. Πρωθυπουργός ήταν ο Κώστας Σημίτης -που έρχεται τώρα ως άφθαρτος να δώσει λύση στη χώρα- προσωπικά αποφάσισε και έδωσε εντολή η προμήθεια Τσοχατζόπουλου να εκτελεστεί. Ίδια είναι η ευθύνη των μελών του ΚΥΣΕΑ».

Ο κ. Καμμένος, τόνισε μάλιστα, ότι «δεν είναι τυχαίο πως η ΝΔ αναιρεί ό,τι έχει κάνει ως σήμερα. Ο κοινοβουλευτικός της εκπρόσωπος Βορίδης ψήφισε τότε την σύμβαση».

Αναφερόμενος στην έκκληση του βουλευτή της ΝΔ, Γ. Γεωργαντά «να ησυχάσει ο τόπος», ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σημείωσε ότι η υπόθεση των υποβρυχίων δεν μπορεί «να μπει στο συρτάρι» και «δεν μπορεί να ησυχάσει ο τόπος όταν υπάρχουν πέντε, δέκα, ένας ή κανένας στους 300 που έχουν βάλει το δάχτυλο στο μέλι. Δεν επιτρέπεται να ψηφίσει κανείς τη συγκάλυψη».

Original article: Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: “Όχι στη συγκάλυψη για τα υποβρύχια” – Υπογράφουν οι ΑΝΕΛ την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για Εξεταστική Επιτροπή.

Keywords
Τυχαία Θέματα