Π. Καμμένος: Δεν θα ψηφίσω θετικά στη χρήση του όρου «Μακεδονία»

Δεν πρόκειται να ψηφίσει θετικά στη χρήση του όρου «Μακεδονία», ξεκαθάρισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ενώ δεν απέκλεισε τη σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών για το Σκοπιανό.

«Ως αρχηγός κόμματος η θέση μου είναι ξεκάθαρη. Υπάρχει μια εν ενέργεια απόφαση για μη χρήση του όρου Μακεδονία. Αυτό για να ανατραπεί θα πρέπει να γίνει σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο

της Δημοκρατίας», τόνισε ο Π. Καμμένος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον διετή απολογισμό της θητείας του στο υπουργείο.

Υπογράμμισε δε: «Δεν μπορώ να πω κάτι από τη στιγμή που διαπραγματεύεται ο υπουργός Εξωτερικών και μπορεί να χρειαστεί να πάμε σε Σύγκληση Συμβουλίου Αρχηγών. Σχολιάζοντας φήμες, είπε ότι δεν διαφωνώ με τον κ. Κοτζιά, είναι ο καλύτερος υπουργός ΥΠΕΞ που έχει περάσει ποτέ.

Επανέλαβε ότι για να αλλάξει το όνομα υπάρχει το πρώτο δεδομένο να υπάρξει απόφαση των πολιτικών αρχηγών και το άλλο δεδομένο του βέτο Καραμανλή του 2008. Εξαπέλυσε επίθεση κατά της κ. Ντόρας Μπακογιάννη, τονίζοντας: «Ακούω τη ΝΔ και ειδικά την κυρία Μπακογιάννη. Έχει μια εμμονή σε σχέση με το να λέει συνέχεια ότι έχουμε ψηφίσει τη θέση για συνθέτη ονομασία. Προσπαθεί να εγκλωβίσει την Ελλάδα για μια δίκη της θέση».

Keywords
Τυχαία Θέματα