Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΑΝΕΛ: Θα διαγράψω το 50% των στεγαστικών δανείων – Θα πληρώσουν οι υπεύθυνοι του μνημονίου – Δεν θα γίνουμε πατερίτσα κανενός

13:26 9/6/2013 - Πηγή: BankWars

Την υπόσχεση ότι θα διαγράψει το 50% των στεγαστικών δανείων των πολιτών προς τις τράπεζες όταν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες ανέβουν στην εξουσία έδωσε μιλώντας στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος ο Π. Καμμένος, ενώ αναφερόμενος σε πιθανές συνεργασίες είπε -φωτογραφίζοντας προφανώς τον ΣΥΡΙΖΑ- ότι «δεν θα γίνουμε ποτέ πατερίτσα κανενός».

Ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι

όταν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναλάβουν τη διακυβέρνηση της χώρας «οι υπεύθυνοι για την υπαγωγή στο Μνημόνιο θα πληρώσουν».

Δικαιολογώντας την πρόθεση για τη διαγραφή του 50% των στεγαστικών δανείων επισήμανε ότι οι πολίτες «δεν μπορούν να στηρίζουν την κεφαλαιοποίηση των τραπεζών και έναντι αυτού να μην παίρνουν τίποτε».

Ο κ. Καμμένος ζήτησε από τα στελέχη του κόμματος να μη μείνουν στα γραφεία, αλλά να βρεθούν δίπλα στους πολίτες που τους τσακίζει το μνημόνιο και να μην αφήσουν ζωτικό χώρο στους νεοναζί.

Χαρακτήρισε την κοινοβουλευτική του ομάδα «φόβο και τρόμο των συγκυβερνώντων μέσα στη Βουλή» και τόνισε ότι «Οι Ελληνες πρέπει να πάρουμε στα χέρια μας τη διακυβέρνηση του τόπου».

Οσον αφορά στα περί λάθους που ομολογούν υψηλόβαθμα στελέχη του ΔΝΤ τόνισε ότι «διέπραξαν έγκλημα με δόλο και είναι όλοι συνένοχοι. Υπάρχουν ποινικές και αστικές ευθύνες, δεν θα γλιτώσει κανείς με παραγραφές και νόμους. Με πρώτη την κυβέρνηση του Παπανδρέου που δήλωνε ότι η Ελλάδα είναι διεφθαρμένη χώρα, και οδηγούσε τη χώρα στο μνημόνιο με δεξιά πατερίτσα το ΛΑΟΣ».

Είπε ακόμη ότι «θα κληθούν να επιστρέψουν τα χρήματα» που έχασε ο ελληνικός λαός, και υποστήριξε ότι «το έγκλημα συνεχίστηκε με την κυβέρνηση Παπαδήμου που στήριξε και ο Σαμαράς».

Υποσχέθηκε ότι θα το κόμμα του θα διαγράψει «ως χρέη επονείδιστα τα χρέη που δημιούργησε το PSI» και πρόσθεσε πως «εάν κάποιος κάνει λάθος αναλαμβάνει και τις συνέπειες».

Επίσης είπε στους βουλευτές του ότι «φέτος δεν έχουμε διακοπές» αλλά περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, μέχρι το τελευταίο χωριό».

Keywords
Τυχαία Θέματα