Ουρά στο Χ.Α. κάνουν τα ξένα funds – Ποιούς φέρνει στην Αθήνα η Morgan Stanley για ραντεβού με εισηγμένες

Εκπρόσωποι της Morgan Stanley συνοδευόμενοι και από εκπροσώπους hedge funds αραβικής προέλευσης που αναζητούν ευκαιρίες σε αναδυόμενες αγορές θα επισκεφθούν τη Δευτέρα τις μεγάλες ελληνικές εισηγμένες εταιρείες.

Πρόκειται για τα Jabre και Jarad Capital, ενώ τους εκπροσώπους του οίκου Morgan Stanley στην επίσκεψή τους στην Αθήνα

θα συνοδεύουν και εκπρόσωποι funds άλλων χωρών, όπως το Ronti Capital και το Dupont Capital, σύμφωνα με ρεπορτάζ του AxiaPlus.

Oι εκπρόσωποι της Morgan Stanley θα έχουν επαφές και με άλλους φορείς, όπως το ΤΑΙΠΕΔ και την Τράπεζα της Ελλάδος, και αν υπάρξει δυνατότητα και με παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών.

Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη έρχοντα για δεύτερη φορά στην Αθήνα εκπρόσωποι της UBS μαζί με πελάτες της, προκειμένου να δουν τις εισηγμένες κυρίως του FTSE 25. Πρόκειται για τα funds Discovery Capital, AXA, Everest Capital, Esemplia Capital, Black Friars, Canyon Partners, Mount Capital, TPG, Jabre, Adelphy Capital, Canadalise Capital, SSGA, Oppenheimer Funds.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουν συναντήσεις με εισηγμένες και εκπρόσωποι των funds Marathon, Egerton, Black River, Union Capital και Renaissance Capital.

Original article: Ουρά στο Χ.Α. κάνουν τα ξένα funds – Ποιούς φέρνει στην Αθήνα η Morgan Stanley για ραντεβού με εισηγμένες.

Keywords
Τυχαία Θέματα