ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ: Ζητάνε πίσω τα λεφτά τους και δίκιο έχουν

“Για τρίτη φορά θα γιορτάσουμε τη μέρα της αποταμίευσης σαν αποταμιευτές, που το Κράτος σε συνεργασία με τις τράπεζες, έκλεψαν τις οικονομίες μας. Φαίνεται ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να αφήσει το πρόβλημα να ξεχαστεί, αρνούμενη να δώσει λύση, ελπίζοντας ότι κι εμείς θα παραιτηθούμε από την προσπάθεια να πάρουμε πίσω τα κλεμμένα”.

Στις 31 Οκτωβρίου στις 10:00, ο Σύλλογος Ομολογιούχων καλεί σε συγκέντρωση στην οδό Νίκης, στο Υπουργείο Οικονομικών,

“απαιτώντας συνάντηση με τον Υπουργό, προκειμένου επιτέλους να πεισθεί η κυβέρνηση να επιστρέψει τις οικονομίες που μας έκλεψαν και να τηρήσει τις δεσμεύσεις του Ζαππείου για τους ομολογιούχους ο πρωθυπουργός της χώρας”.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν την ίδια ημέρα και ώρα και οι ομολογιούχοι της Θεσσαλονίκης, έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος, στην Ι. Δραγούμη με Τσιμισκή.

Η ΝΤΟΡΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ

Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, για το θέμα των ιδιωτών ομολογιούχων που επλήγησαν από την υποχρεωτική τους ένταξη στο «κούρεμα», κατέθεσε στη Βουλή η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.

Στο κείμενο της ερώτησής της, η κ. Μπακογιάννη αναφέρει ότι «πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια και οι ζημιωθέντες ομολογιούχοι έγιναν δέκτες διαφόρων υποσχέσεων για την αποκατάσταση της ζημιάς τους, χωρίς, όμως, μέχρι σήμερα να έχει προκληθεί κάποια λύση ώστε να αποκατασταθεί η συγκεκριμένη αδικία».

Keywords
Τυχαία Θέματα