Όμηρος εκδηλώσεων και την Κυριακή το κέντρο της Αθήνας – Κυκλοφοριακό αλαλούμ

Διακοπή κυκλοφορίας αυτοκινήτων και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν το πρωί της Κυριακής εξαιτίας του αγώνα δέκα χιλιομέτρων «We Run Athens». Είναι η πολλοστή φορά που εκδηλώσεις, όσο “ευγενείς” και αν είναι, καταταλαιπωρούν τους Αθηναίους που δε συμμετέχουν. Κάτι οφείλουν να σκεφθούν οι διοργανωτές, αλλά κυρίως ο Δήμος και η κυβέρνηση για να σταματήσει αυτό το φαινόμενο που εξοργίζει, τελικά, τους Αθηναίους, αντί να τους ευχαριστεί.

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

-Αθηνάς, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα

κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο

-Πλατεία Ομονοίας.

-Πειραιώς, στο τμήμα της από την Ιερά Οδό έως την πλατεία Ομονοίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Πλατεία Ασωμάτων.

-Συγγρού, στο τμήμα της από την οδό Πετμεζά έως τη Λ. Αμαλίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

-Βασ. Σοφίας

Ι)Στο τμήμα της από την Λ. Αμαλίας έως την Λ. Βασ. Κων/νου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

ΙΙ)Στο τμήμα της από την Λ. Βασ. Κων/νου έως Ζαχάρωφ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς κέντρο πόλεως.Σούτσου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Αλεξάνδρας, στο τμήμα της από την οδό 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) έως την Λ. Κηφισίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Πανεπιστημίου, στο τμήμα της από την οδό Χαρ. Τρικούπη έως την πλ. Ομονοίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Ακαδημίας, στο τμήμα της από την οδό Κανάρη έως την Λ. Βασ. Σοφίας.

-28ης Οκτωβρίου (Πατησίων), στο τμήμα της από την Λ. Αλεξάνδρας έως την πλ. Ομονοίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Σοφοκλέους, στο τμήμα της από την οδό Σταδίου έως την οδό Αθηνάς.

-Αιόλου, στο τμήμα της από την οδό Πανεπιστημίου έως την οδό Σταδίου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

-Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Ερμού, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Κατά το χρονικό διάστημα εφαρμογής της ανωτέρω κυκλοφοριακής ρύθμισης η κάθετη διέλευση των οχημάτων από την διαδρομή, που θα λάβει χώρα η εκδήλωση, θα πραγματοποιείται από τους κατωτέρω ελεγχόμενους κόμβους:

Αλεξάνδρας – Χαρ. Τρικούπη, Αλεξάνδρας – Ιπποκράτους
Βασ. Σοφίας – Ρηγίλλης
Βασ. Σοφίας – Ριζάρη
Πατησίων – Χαλκοκονδύλη
Πατησίων – Στουρνάρη

Keywords
Τυχαία Θέματα