Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Τα πάντα για την υγεία της καρδιάς

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, μέλος του Ομίλου MIG, πρωτοπόρος στον τομέα των παθήσεων της καρδιάς, διοργανώνει με ελεύθερη είσοδο, εκδήλωση «All About Heart» την Τέταρτη 5 Απρίλιου και ώρα 17:30, στο Μέγαρο Μουσικής, στην Αίθουσα Banquet, όπου θα παρουσιάσει το ευρύ φάσμα υπηρεσιών που διαθέτει στον τομέα αυτόν, προσφέροντας εξειδικευμένη φροντίδα από το στάδιο της πρόληψης, διάγνωσης έως τη θεραπεία και κλινική/ εργαστηριακή παρακολούθηση ασθενών με συγγενείς και επίκτητες καρδιοπάθειες από την εμβρυική έως την ενήλικη ζωή.

Θα

παρουσιαστούν τα πλέον οργανωμένα τμήματα απεικόνισης, καρδιολογίας/ επεμβατικής καρδιολογίας και καρδιοχειρουργικής, ο τελευταίας γενιάς τεχνολογικός εξοπλισμός και η μοναδική στην Ελλάδα υβριδική χειρουργική αίθουσα.

Στην εκδήλωση, κορυφαίοι στον τομέα τους επιστήμονες θα αναπτύξουν «το χθες, το σήμερα και το αύριο της καρδιάς στον Όμιλο ΥΓΕΙΑ».

Συγκεκριμένα ομιλητές είναι:

Αθανάσιος Πιπιλής
Καρδιολόγος, Διευθυντής Α’ Καρδιολογικής Κλινικής ΥΓΕΙΑΣτρατής Παττακός
Καρδιοχειρουργός, Διευθυντής Β’ Καρδιοχειρουργικής Κλινικής ΥΓΕΙΑΚωνσταντίνος Σπάργιας
Καρδιολόγος, Διευθυντής Τμήματος Διαδερμικών Βαλβίδων ΥΓΕΙΑΑφροδίτη Τζίφα
Παιδοκαρδιολόγος και Καρδιολόγος Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων, Διευθύντριας Κλινικής Παιδοκαρδιολογίας & Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων ΜΗΤΕΡΑΑυξέντιος Καλαγκός
Καρδιοχειρουργός, Διευθυντής Καρδιοχειρουργικής Κλινικής Παίδων και Ενήλικων Συγγενών Καρδιοπαθειών ΜΗΤΕΡΑ

Ελεύθερη Είσοδος.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 6867021.

Keywords
Τυχαία Θέματα