ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-0 [ΤΕΛΙΚΟ]: Χρυσός σκόρερ ο Αυλωνίτης!

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον “αιώνιο” αντίπαλο Παναθηναϊκό.

Χρυσός σκόρερ για τους Πειραιώτες ο Αυλωνίτης που μπήκε αλλαγή στο 58′ και ένα λεπτό μετά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Μίτσελ με κεφαλιά από φάουλ που εκτέλεσε ο Τσόρι Ντομίνγκεζ. Νωρίτερα, το φάουλ είχε κερδίσει ο Ιμπραϊμα Αφελάι που ήταν και ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα.

Το ματς ήταν κάκιστο από πλευράς ποιότητας και κρίθηκε τελικά στις λεπτομέρειες.

Κυριάρχησαν οι “ερυθρόλευκοι” που είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα των “πρασίνων” δεν μπόρεσαν να “βγάλουν” σημαντικές ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Στο 80′ ο Κώστας Μήτρογλου έχασε την ευκαιρία να γράψει το 2-0 με ένα πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε …άψυχα με αποτέλεσμα να διώξει ο Στιλ.

Ο αγώνας θα ξεχαστεί γρήγορα καθώς το πάθος μπορεί να χτύπησε …κόκκινο (χαρακτηριστικό ότι ο Γιάννης Αναστασίου αποβλήθηκε για διαμαρτυρία από τον διαιτητή) αλλά από μπάλα είδαμε πολύ λίγα πράγματα.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0 ΓΚΟΛ – ΦΑΣΕΙΣ (VIDEO)

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ SUPERLEAGUE.

Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε την ζωντανή μετάδωση του Bank Wars.

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ 1-0 ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΥΛΩΝΙΤΗ!

95′ Κόβεται ο όποιος ρυθμός στο φινάλε με τα πολλά φάουλ και τις διαμαρτυρίες…

Ροκανίζει τον χρόνο ο Ολυμπιακός…

90+2 Ο Πέτριτς βγαίνει πίσω από την άμυνα του Ολυμπιακού αλλά τον σταματάει ο διαιτητής που …είδε χέρι! Είναι λάθος η απόφαση.

ΕΦΤΑ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ – ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΟ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕΙ;

ΑΛΛΑΓΗ: Τελευταία του αγώνα. Ο Τσόρι βγαίνει, ο Φουστέρ μπαίνει. Έτρεξε πολύ ο μέσος του ΟΣΦΠ απόψε…

85′ Πέντε λεπτά κανονικής διάρκειας έχει ο ΠΑΟ για να αντιδράσει συν 6 με 7 λεπτά (λογικά) καθυστερήσεων…

82′ Βγαίνει μπροστά ο Ατζαγκουν αλλά δεν έχει τύχη η προσπάθειά του…

79′ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΤΙΛ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!! Κακή εκτέλεση από τον Μήτρογλου, πέφτει στην αριστερή γωνία και σώζει ο Στιλ.

Αποβολή για τον Αναστασίου για τις έντονες διαμαρτυρίες…

77′ ΠΕΝΑΛΤΙ! Ο Μήτρογλου ανατρέπεται από τον Στιλ. Γλιτώνει την κόκκινη ο Στιλ γιατί δεν ήταν σε προφανή θέση για γκολ ο επιθετικός του ΟΣΦΠ.

Άλλη μια (μισή) ευκαιρία για τον ΠΑΟ στο 76′ με τον Καρέλη. Στα χέρια του Ρομπέρτο η μπάλα.

ΑΛΛΑΓΗ: Στην θέση του Κασάμι ο Εντινγκά. Μια αλλαγή μένει κι αυτή είναι για τον Ολυμπιακό. Ο Δώνης έχει πάρει τη θέση του Λαγού για τον ΠΑΟ.

73′ Ανεβάζει στροφές επιθετικά ο Παναθηναϊκός. Βγάζει μια κόντρα με τον Ατζαγκούν αλλά κόβουν οι παίκτες του Μίτσελ.

70′ Κακή εκτέλεση φάουλ του Νάνο, διώχνει ο Μανιάτης.

ΑΛΛΑΓΗ: Ο Μέντες θα είναι η δεύτερη αλλαγή του Αναστασίου στη θέση του Σίλντενφελντ..

67′ Κεφαλιά του Σιλντεφελντ περνάει άουτ.

ΑΛΛΑΓΗ: Ο Πέτριτς πέρασε στην θέση του Μπούι για τον Παναθηναϊκό

Δεν παίζεται μπάλα εδώ και λίγα λεπτά μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα μετά το γκολ.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βγει απ’την άμυνα και να ρισκάρει τώρα. Ευκαιρία να δούμε ένα καλύτερο ματς στο τελευταίο μισάωρο…

Ο Τσόρι εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά, ο Αυλωνίτης με το κεφάλι ανοίγει το σκόρ. Γίνεται η νύχτα μέρα στο “Γ. Καραϊσκάκης” με τα καπνογόνα και τα βεγγαλικά από την εξέδρα.

59′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ!!! Ο Αυλωνίτης, η χρυσή αλλαγή, σκοράρει για τους ερυθρόλευκους!!

ΑΛΛΑΓΗ: Ετοιμάζεται να μπει ο Αυλωνίτης στη θέση του Μποτία. Χτύπησε στη μέση ο Ισπανός.

55′ Διώχνει ο Τριανταφυλλόπουλος μέχρι τον Αμπιντάλ, το σουτ του οποίου βγαίνει άουτ. Ο ΠΑΟ δεν έχει κανένα κόρνερ μεχρι στιγμής στο ματς!

Κόρνερ για τον Ολυμπιακό μετά από προσωπική ενέργεια του Τσόρι στο 54′

Αλλάζει πάσες πίσω από την σέντρα ο Ολυμπιακός. Ο Τσόρι γυρνά πολύ πίσω για να πάρει την μπάλα.

48′ Συνεχίζει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες ο ΟΣΦΠ αλλά ο ΠΑΟ είναι καλά κλεισμένος στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους…

Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο – Χωρίς αλλαγές οι δυο ομάδες

Μοναδική σπουδαία φάση του αγώνα το σουτ του Μανιάτη που έδιωξε ο Στιλ. Αμύνεται καλά ο Παναθηναϊκός που δεν μοιάζει καθόλου “ψαρωμένος”. Καλύτερος παίχτης του αγώνα μέχρι στιγμής ο Αφελάι που μοιάζει ορεξάτος. Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Το “Χ” φαίνεται πως …βολεύει και τους δύο.

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

Ένα το λεπτό των καθυστερήσεων …

44′ Ωραία σκέψη του Καρέλη που σουτάρει με το αριστερό ψηλά και άουτ.

Ο ΠΑΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΜΠΑΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΕΛΗ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΕΣ Ο ΚΑΡΕΛΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ…

Κίτρινη και στο Σίλντελφελντ για την αντίδραση στο φάουλ…

Κάρτα στον Μιλιβόγιεβιτς για σκληρό μαρκάρισμα στον Πράνιτς. Απειλείται επεισόδιο τώρα…

38′ Πέμπτο κόρνερ για τον Ολυμπιακό.

Τρίτη κίτρινη κάρτα για παίχτη του ΠΑΟ. Ο Πράνιτς μπαίνει στο μπλοκάκι.

35′ Κατοχή μπάλας 70-30 υπέρ του Ολυμπιακού.

“Θρύλε ολέ σε αγαπώ” φωνάζει η κερκίδα… “Χαιδεύει” το γκάζι ο Ολυμπιακός όποτε μπορεί αλλά δεν του βγαίνει κάποια μεγάλη φάση μέχρι στιγμής… Δεν βλέπουμε “σούπα” αλλά δεν είναι και Μπάρτσα – Ρεάλ…

29′ Κόρνερ για τον Ολυμπιακό με τον Τσόρι. Διώχνει ο Ζέκα με το κεφάλι στο πρώτο δοκάρι.

Κίτρινη κάρτα στον Νάνο γιατί άνοιξε διάλογο με τον βοηθό… Δεύτερη για παίκτη του ΠΑΟ μετά του Καρέλη.

27′ Σουτ του Μιλιβογιεβιτς περνάει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο ΑΦΕΛΑΪ ΠΑΙΖΕΙ ΣΑΝ ΚΡΥΦΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥ

24′ Φάουλ για τον Ολυμπιακό από δεξιά. Ο Μίτσελ ζητά απ΄τον Αφελάι να πάει στο φάουλ αλλά θα το εκτελέσει ο Τσόρι… Δεν την βρίσκει κανείς, φεύγει άουτ…

Στατιστικά: Ευκαιρίες 4-2, Σουτ εύστοχα 2-0, Σουτ άστοχα 2-2, Φαουλ 6-4, Κόρνερ 3-0, Κίτρνινες κάρτες 0-1

20′ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΚΟΣΑΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΜΥΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.

18′ Το πρώτο στημένο του Παναθηναϊκού, ένα φάουλ του Νάνο δεν μετουσιώνεται σε ευκαιρία.

16′ Δεν βγήκε η κομπίνα στην εκτέλεση φάουλ του Τσόρι.

13‘ Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με σουτ του Μανιάτη, πάει χαμένη καθώς ο Στιλ αποκρούει και βγάζει στην κόντρα τον ΠΑΟ. Έτσι θα παίξουν οι “πράσινοι” απόψε αν κρίνουμε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα…

12′ Άστοχο σουτ του Λαγού.

11′ Κατοχή 77 -23 υπέρ των γηπεδούχων…

10′ Κίτρινη στον Καρέλη για διαμαρτυρία

9′ Πλησιάζουμε στο 10λεπτο, χωρίς μεγάλες φάσεις.

7′ Τρία τα κόρνερ για τον ΟΣΦΠ. Μπλοκάρει ο Στιλ που δείχνει σιγουριά στα ψηλά στα πρώτα λεπτά.

4′ Το πρώτο κόρνερ για τον Ολυμπιακό που ξεδιπλώνει τις επιθέσεις καλά στο ξεκίνημα…

3′ Ο Ολυμπιακός έχει την πρωτοβουλία στα πρώτα λεπτά του ματς. Όλοι ψάχνουν τον Τσόρι…

1′ ΣΕΝΤΡΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ – ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ! Η μπάλα στα πόδια των ερυθρόλευκων…

[LIVE] Να δούμε πότε θα σταματήσει στα ελληνικά γήπεδα αυτή η καφρίλα με τα βεγγαλικά… Μετράμε ήδη 7 λεπτά καθυστέρησης…

[LIVE] Με μικρή καθυστέρηση η σέντρα, μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα από τα καπνογόνα…

[LIVE] Δυνατά από τα μεγάφωνα ο ύμνος του Ολυμπιακού. Οι ομάδες φωτογραφίζονται… Λίγα λεπτά πριν από τη σέντρα του μεγάλου αγώνα…

[LIVE] Πολύ ζεστή ατμόσφαιρα στο Φάληρο, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να ζητούν την νίκη απέναντι στον “αιώνιο” αντίπαλο…

[LIVE] Συνεχίζεται η προσέλευση του κόσμου στο “Καραϊσκάκη”, που όπως όλα δείχνουν θα είναι κατάμεστο…

[LIVE] H 11αδα του Παναθηναϊκού: Στιλ, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ. Λαγός, Νάνο, Ατζαγκούν, Καρέλης, Μπούι, Ζέκα, και Πράνιτς.

[LIVE] Οι 11 του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Μασουακού, Μποτία, Αμπιντάλ, Ελαμπντελαουΐ, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης, Κασάμι, Αφελάι, Τσόρι και Μήτρογλου.

Το «αιώνιο» ντέρμπι της Super League στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στο Καραισκάκη, βάζει …φωτιά στους φιλάθλους και τους οπαδούς. Νίκη και μόνο νίκη θέλει ο Ολυμπιακός, καθώς οι επιτυχίες στην Ευρώπη, έχουν για το φανατικό κοινό του λιγότερη αξία από μια …ισοπέδωση των πράσινων. Ο Παναθηναικός από την πλευρά του θέλει νίκη ή έστω ισοπαλία, ώστε να κλείσει τα στόματα των “γαύρων”.

Ο Μίτσελ προσανατολίζεται στο να παρατάξει τον Ολυμπιακό με 4-2-3-1 και τον Ρομπέρτο – φυσικά – κάτω από τα δοκάρια. Από αριστερά προς τα δεξιά θα πάρουν θέσεις οι Μαζουακού, Αμπιντάλ, Μποτία και Ομάρ. Ρόλο στον άξονα θα πάρουν οι Μανιάτης και Μιλιβογέβιτς, ενώ μπροστά τους θα κινηθεί ο Τσόρι, με τον Αφελάι και τον Κασάμι να κινούνται πίσω από τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Στην αντίπερα όχθη και τον Παναθηναϊκό, ο Αναστασίου φαίνεται πως δεν θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στην Αϊντχόφεν. Στο 4-3-2-1 των «πράσινων» κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στιλ, με τους Νάνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπή και Τριανταφυλλόπουλο από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Ρόλο ανασταλτικού μέσου θα πάρει ο Μέντες, με τους Λαγό και Πράνιτς σε ρόλο εσωτερικών χαφ μπροστά του. Ο Ατζαγκούν και ο Ζέκα θα κινηθούν πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Νίκο Καρέλη.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μποτία, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου και Εντινγκά.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Μπούι, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΟΥΣΤΕΡ ΚΑΙ ΖΕΚΑ

Αν και το παιχνίδι κόντρα στη Γιουβέντους ανήκει στο παρελθόν και το άμμεσο μέλλον περιλαμβάνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Νταβίντ Φουστέρ γνωρίζει καλά ότι μία ανάλογη εμφάνιση την Κυριακή στο «Καραϊσκάκη» μπορεί να δώσει τη νίκη στους «ερυθρόλευκους» κόντρα στους «πράσινους».Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη ΝΟVA:Για τη νίκη επί της Γιουβέντους εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Κάναμε μία ιστορική νίκη για την ομάδα μας. Είναι αλήθεια πως ακολουθεί ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι. Πιστεύω ότι η νίκη επί της Γιουβέντους πρέπει να μας δώσει ένα επιπλέον κίνητρο για να πάρουμε δυνάμεις και να δείξουμε πως αυτή τη χρονιά μπορούμε να πετύχουμε σημαντικά πράγματα και να δώσουμε μία μεγάλη χαρά στον κόσμο μας».

Για τη σύγκριση που γίνεται με πέρσι, όταν ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στη συνέχεια έχασε από τον Παναθηναϊκό: «Ναι, είναι αλήθεια πως υπάρχουν κάποιες ομοιότητες. Όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συμβεί το ίδιο. Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Φέτος μπορούμε να κερδίσουμε τον μεγαλύτερο αντίπαλό μας».

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να φτάσει στη νίκη: «Εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό, κάτι που δεν έχουμε δείξει στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. Στην Ευρώπη δείχνουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στις μπαλιές μας. Πρέπει να βρεθούμε και να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο. Αν το πετύχουμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο στην Ελλάδα».

Για την εικόνα του φετινού Παναθηναϊκού: «Είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλός μας. Είναι μία ομάδα που θέλουμε όλοι να παίξουμε. Είναι ο αιώνιος, ο ιστορικός μας αντίπαλος. Πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, όπως κάναμε και με τη Γιουβέντους».

Για το μήνυμα στον κόσμο: «Δεν χρειάζεται να τους το ζητήσουμε, δεν θέλουν άλλο κίνητρο. Θα δείξουμε ποσό δεμένοι είναι με την ομάδα. Στηριζόμαστε σε εκείνους. Θα έρθουν και θα θέλουν να δουν την ομάδα μας να κερδίζει τον Παναθηναϊκό. Αν το πετύχουμε, θα τελειώσει πολύ ωραία αυτή η εβδομάδα».

Ο Ζέκα δεν σκέφτεται το περυσινό 0-3

Το ντέρμπι των «αιωνίων» έχει μπει στην τελική ευθεία και ο Ζέκα φυσικά γνωρίζει τόσο την κρισιμότητα της αναμέτρησης στο «Γ.Καραϊσκάκης» όσο και ότι η περυσινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό δεν έχει καμία σχέση με τη φετινή.

«Το πέρσι ήταν… πέρσι! Πέρασε ο αγώνας αυτός και δεν σκεφτόμαστε το περσινό παιχνίδι. Φυσικά και πάμε για τη νίκη και φέτος αλλά δεν μπορείς να σκέφτεσαι τι έγινε στην προηγούμενη σεζόν», τόνισε στην κάμερα της Nova ο αρχηγός του τριφυλλιού για το κυριακάτικο ματς.

«Ξέρουμε ότι οι οπαδοί μας είναι προβληματισμένοι. Εμείς θα κάνουμε ό,τι τα πάντα για να αλλάξουμε τα πράγματα. Καταλαβαίνω ότι το θέμα είναι όμως τι κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο και με μια νίκη θα δείξουμε ότι είμαστε μια ομάδα που έχει αλλάξει».

«Τα ντέρμπι είναι διαφορετικά και κάθε ντέρμπι έχει τη δική του ιστορία. Δεν εξαρτώνται από την βαθμολογική θέση των ομάδων. Η αλήθεια είναι ότι παίζουμε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο και πρέπει να έχουμε ψυχολογία, κίνητρο και νομίζω ότι αυτό το ντέρμπι είναι σημαντικό για κάθε παίκτη που θα συμμετάσχει. Ελπίζω να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο να αποτελέσει το έναυσμα για να αλλάξει η εικόνα μας», υποστήριξε και συνέχισε:

«Όσο για εμάς τόσο και για τον Ολυμπιακό η κούραση δεν αποτελεί πρόβλημα. Ο αγώνας είναι κίνητρο από μόνος του. Η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο θα πάρει και τη νίκη και ευελπιστώ εμείς να είμαστε αυτοί…», κατέληξε.

Δείτε το κλίμα που διαμορφώνουν οι οπαδικές εφημερίδες

Keywords
ολυμπιακος, παναθηναικος, super league, γκολ, video, superleague, ληξη, παο, οσφπ, παιχνιδι, ρολο, ευκαιριεσ, φαουλ, χερι, πρασινη, αμυνα, ουσιαστικα, σεντρα, ξεκινησε, super, league, χαφ, εμφάνιση, ελλαδα, nova, υπουργειο εσωτερικων, αλλαγη ωρας, αξια, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, αλλαγη ωρας 2013, δυνατα, super league, ζεκα, το θεμα, γηπεδα, γκαζι, γωνια, εξεδρα, θεμα, κοντρα, οσφπ, παιχνιδια, πλαισιο, ρυθμος, τυχη, ψυχολογια, superleague, αμυνα, ατμοσφαιρα, αυλωνιτης, αυτοπεποιθηση, βγαινει, βεγγαλικα, γκολ, γινεται, γηπεδο, δευτερο, δηλωσεις, δικη, δειχνει, δοκαρι, δωσει, δωνης, εγινε, ευκαιρια, ευκαιριεσ, ενεργεια, εμφάνιση, εσωτερικων, εναυσμα, ευρωπη, ζεστη, ζητα, ιδιο, εικονα, ημιχρονο, κλιμα, λαγος, λαθος, λεπτομερειες, μπορεις, νικη, νικο, νυχτα, ομαδα, παντα, ουσιαστικα, οχθη, παθος, παμε, παο, πρασινη, ρολο, σεντρα, συνεχεια, σκεφτεσαι, σουπερ, τρια, φαληρο, φαουλ, φυσικα, χερι, χαφ, χρυση, χαρα, αφελαι, αγωνας, ανηκει, super, δαφνες, ευθεια, ελληνικα, υμνος, κωστας, κυριακη, league, μοιαζει, μπροστα, ομαδες, παιχνιδι, ποδια, σπυροπουλος, θεσεις, χερια
Τυχαία Θέματα