Οι αγρότες επιστρέφουν στα χωράφια τους – Τέλος το μπλόκο Τεμπών – Κυριακή αποφασίζει η Νίκαια

Αποχωρούν, στις 11.00 το Σάββατο το πρωί, οι αγρότες με τα τρακτέρ τους από τα Τέμπη, όπως αποφάσισαν στη γενική συνέλευση του μπλόκου.

Ανοιχτό είναι και πάλι το τελωνείο του Προμαχώνα στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, αλλά ενδέχεται να κλείσει εκ νέου το Σάββατο. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος της συντονιστικής επιτροπής, Στέργιος Λίτος, «για σήμερα τουλάχιστον δεν πρόκειται να κλείσουμε πάλι. Αύριο βλέπουμε».

Ραντεβού στο Κιλελέρ, την Κυριακή στις 12.30 το μεσημέρι, δίνουν οι αγρότες της Νίκαιας,

όπου αναμένεται να ανακοινώσουν και την απόφασή τους για το μέλλον των κινητοποιήσεων τους.

Ανοίγει η Δοιράνη

Την απόφασή τους να αποχωρήσουν από το μπλόκο στο τελωνείο της Δοϊράνης, στα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ, έλαβαν στη γενική τους συνέλευση το βράδυ της Παρασκευής οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής.

«Φεύγουμε, ορισμένοι από απόψε κιόλας, απογοητευμένοι από τα αποτελέσματα των συναντήσεων με τον Έλληνα Πρωθυπουργό που είχαν και οι δύο αντιπροσωπείες και παραμένουμε με το βλέμμα στραμμένο στις εξελίξεις που θα τις παρακολουθούμε στενά», υπογράμμισε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος της συντονιστικής τους επιτροπής, Γιώργος Τερζής, γραμματέας του Γεωργοκτηνοτροφικού Συλλόγου Κιλκίς.

Τέλος στα μπλόκα από τους αγρότες αποφασίζεται την Παρασκευή

Keywords
Τυχαία Θέματα