Όχι άλλος συντονισμός, όχι άλλα επιτελικά σχέδια – Τσάμπα οι ζωές και ο κόπος -Αφήστε τη φωτιά ήσυχη. Δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα σβήσει!

Πυρκαγιές σε όλη τη χώρα. Μετά την Αττική (Κουβαράς, Λουτράκι, Μέγαρα) και τη Ρόδο, Στερεά Ελλάδα και Θεσσαλία αντιμετωπίζουν την πύρινη λαίλαπα. Λαμία και Βόλος, τα νέα μέτωπα με τις φλόγες να φτάνουν στις παρυφές των πόλεων. Σήμερα Πέμπτη, φωτιά και στην Κηφισιά.

Καταστροφές ανυπολόγιστες. Όχι μόνο οικονομικές. Το σημαντικό:

οι 2 νεκροί στη Μαγνησία και τα δύο νέα παιδιά, οι  πιλότοι του Canadair που έπεσε μετά από …30 χρόνια ζωής.

Εκτός ελέγχου οι πυρκαγιές – Στη Μαγνησία δύο νεκροί, πύρινα μέτωπα σε Ρόδο, Φθιώτιδα, Κάρυστο, Βόλο – Σε ύφεση Κέρκυρα και Αίγιο

Όχι άλλος …συντονισμός λοιπόν,  όχι άλλα επιτελικά σχέδια. Αποδείχθηκε πως ήταν όλα για τον κάλαθο των αχρήστων. Επιτελείς, υπουργοί, παρατρεχάμενοι, περιφερειάρχες και δήμαρχοι (όχι όλοι), ανέδειξαν την ανικανότητά τους σε όλο της το μεγαλείο.

Αφήστε τη φωτιά ήσυχη. Δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα σβήσει!

Όλοι πια στη χώρα είναι βέβαιοι, ότι πιο εύκολα σβήνει από μόνη της μια φωτιά, παρά με τα τόσα …συντονισμένα, οργανωμένα  βήματα των αρμόδιων αρχών και των επιτελαρχών.

Και το πιο σημαντικό: Δεν θα είχαμε νεκρούς τους πιλότους τους Canadair, δεν θα είχαμε και απόλυτα καταπονημένους εκατοντάδες πυροσβέστες.

Υπάρχει αντίλογος;

Προς επιτελείς: Δεν θέλουμε άλλους ήρωες -αθάνατους – Θέλουμε τα παιδιά ζωντανά στις οικογένειες τους- “Κόψτε το λαιμό σας” και…

Keywords
Αναζητήσεις
ochi-allos-syntonismos-ochi-alla-epitelika-schedia--tsaba-oi-zoes-kai-o-kopos--afiste-ti-fotia-isychi-den-borei-kapoia-stigmi-tha-svisei.htm
Τυχαία Θέματα