Ο Β.Λεβέντης συγκίνησε τον Α,Τσίπρα – Ήταν συνεργάτης του πατέρα του

Για πρώτη φορά συναντήθηκαν στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας με τον πρόεδρο της Ένωσης κεντρώων Βασίλη Λεβέντη με τον πρωθυπουργό να σπεύδει να καλωσορίσει τον πρόεδρο της Ε.Κ. στο Κοινοβούλιο…

Μετά τη θερμή χειραψία που αντάλλαξαν, οι δυο τους είχαν τον εξής διάλογο: «Δεν γνώριζα ότι ήσουν

συνεργάτης του πατέρα μου, πολύ συγκινήθηκα όταν το διάβασα» είπε ο κ. Τσίπρας, αναφερόμενος στη συνέντευξη που έδωσε ο κ. Λεβέντης στο Πρώτο Θέμα. «Πράγματι εργάστηκα για ένα εξάμηνο με τον πατέρα σου, για να αποκτήσει την απαιτούμενη εμπειρία, αλλά όταν μου έγινε πρόταση αργότερα να τον ακολουθήσω στην Αρτα, αρνήθηκα» απάντησε ο κ. Λεβέντης, σύμφωνα με το vima.gr.

Μετά από αυτή την σύντομη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ο κ. Λεβέντης κλήθηκε να αντιμετωπίσει τις… γκρίνιες στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα. Συγκεκριμένα, οι βουλευτές του μπορεί να έχουν υπογράψει χαρτί ότι θα είναι βουλευτές μόνον για έξι μήνες, ωστόσο τώρα που μπήκαν στη Βουλή και είδαν ακριβώς τι συμβαίνει, ζήτησαν να μην ισχύει αυτό το χαρτί και να πάρουν… παράταση κοινοβουλευτικού βίου. Ο κ. Λεβέντης υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει το θέμα με τους νομικούς του και ίσως να τους δώσει θητεία αντί για έξι μήνες, τουλάχιστον για ένα χρόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα