Ο Σαμαράς οργώνει αθόρυβα την Ελλάδα (kourdistoportocali.com)

Στενοί συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά από την περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από τον ίδιο ετοιμάζουν ένα πολιτικό μανιφέστο με τα επιτεύγματα της διακυβέρνησής του αλλά και το όραμά του για την μετατροπή της Ελλάδας σε αναπτυξιακό και επιχειρηματικό παράδεισο.

Καθώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ βουλιάζει στις δημοσκοπήσεις,

ενώ ταυτόχρονα δίνει μάχη για να υπερασπιστεί το πελατειακό κράτος, οι πολίτες αναπολούν σημαντικές μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες όπως το κλείσιμο της ΕΡΤ, το σπάσιμο με τα συνδικάτα των κλειστών επαγγελμάτων και πάει λέγοντας.

Οι ψηφοφόροι χρεώνουν πλέον ανοιχτά στον Τσίπρα την πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά η οποία βρέθηκε μια ανάσα από το να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια.

Ο πρώην πρωθυπουργός δικαιωματικά πιστεύει ότι του αξίζει αυτή η αναγνώριση καθώς αποκαλύπτεται το αδίστακτο φορομπηχτικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο μεταξύ και εκτός συνόρων έχουν προκαλέσει αίσθηση τα ποσοστά δημοφιλίας του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος δεν θέλει να βλέπει ζωγραφιστή την Μέρκελ.

Η αποκάλυψη για τη εντυπωσιακή σύναξη της Ρόδου δεν ήταν παρά ένας σταθμός στις “αθόρυβες” περιοδίες του πρώην πρωθυπουργού σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η ολική επαναφορά του μεσσήνιου βρίσκεται προ των πυλών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Καραμανλής παρακολουθεί σχεδόν σαστισμένος τις κινήσεις Σαμαρά…

Keywords
Τυχαία Θέματα