Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ “ΕΠΝΙΞΕ” ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ 2-1 – Απαράδεκτα επεισόδια στην αρχή του αγώνα

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ που κυριολεκτικά έπνιξε τον Ολυμπιακό μέσα στη Λεωφόρο, κερδίζοντάς τον δίκαια με 2-0. Το ματς όμως σημαδεύτηκε, πριν το ξεκίνημά του, από τη δράση ανεγκέφαλων οπαδών, που εκτόξευσαν ότι είχαν και δεν είχαν ενατίον της αποστολής τουβ Ολυμπιακού

επικεφαλής της οποίας ήταν ο Πρόεδρός του Βαγγ.Μαρινάκης. Τα ΜΑΤ επανέφεραν την τάξη και το ματς συνεχίστηκε κανονικά.

Γκολ για τον Ολυμπιακό με σουτ από τον Ντομίνγκες στο 97′ Εξαιρετική κομπίνα σε φάουλ από παίκτες του Ολυμπιακού, ο Μανιάτης πάσαρε και ο Ντομίνγκες με εκτέλεση έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Στιλ

92′ Άστοχο σουτ του Ατζαγκούν για τον Παναθηναϊκό Σέντρα του Κλωναρίδη από δεξιά, πλασέ του Ατζαγκούν στο δεύτερο δοκάρι, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

ΠΑΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-0: Ο Πέτριτς μπήκε στην περιοχή και με δυνατό αριστερό σουτ στο 78′ νίκησε τον Ρομπέρτο για το 2-0

77′ Σκαστή κεφαλιά του Σίλντενφελντ στο δεύτερο δοκάρι έπειτα από φάουλ του Νάνο, βγήκε και έδιωξε ο Ρομπέρτο προτού δημιουργηθεί μεγαλύτερος κίνδυνος για την εστία του Ολυμπιακού.

70′ Κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι από τον Μήτρογλου Σέντρα του Ντοσεβί, κεφαλιά του Μήτρογλου, η μπάλα πήρε ύψος και κατέληξε στο πάνω μέρος του δοκαριού προτού καταλήξει άουτ.

69′ Άστοχη κεφαλιά του Μπεργκ για τον Παναθηναϊκό Σέντρα από δεξιά, κεφαλιά ο Μπεργκ στο δεύτερο δοκάρι και άουτ η μπάλα. Για δεύτερη φορά σε ένα τετράλεπτο απειλεί με το κεφάλι ο Σουηδός, αφού και στο 65′ είχε μια κεφαλιά άουτ.

ΠΑΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0: Ο Πράνιτς έκανε τη σέντρα στο 49′ και ο Μαζουακού στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα του Ρομπέρτο

Άστοχο σουτ του Ντουρμάζ στο 48′ Απίστευτη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Ντοσεβί έκανε υπέροχη μπαλιά για τον Ντουρμάζ, αυτός κοντρόλαρε, πλάσαρε με το αριστερό και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Για τον Παναθηναϊκό: Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Λαγός, Πράνιτς, Ζέκα, Πέτριτς, Καρέλης, Μπεργκ

Για τον Ολυμπιακό: Ρομπέρτο, Μαζουακού, Σαντάνα, Σιόβας, Ελαμπντελαουΐ, Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ, Ντοσεβί, Φορτούνης, Μήτρογλου.

ΦΩΤΟ- VIDEO ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα