Νεκρός ο αρχιφύλακας των φυλακλών Δομοκού – Τον γάζωσαν με 30 σφαίρες

Νεκρός μέσα σε αυτοκίνητο βρέθηκε το Σάββατο ο 47χρονος, αρχιφύλακας στις φυλακές Δομοκού, Μάκης Γκαλιμάνης. πατέρας δυο παιδιών. Το θύμα βρέθηκε στο χωριό Κουβέλα έξω από τη Στυλίδα, μέσα σε Ι.Χ.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο σωφρονιστικός υπάλληλος μόλις μπήκε στο αυτοκίνητό του (τύπου τζιπ) τον πλησίασε επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονταν δύο ή τρία άτομα και άνοιξαν πυρ εναντίον του με Καλάσνικοφ και εννιάρι πιστόλι.

Το θύμα δεν μπόρεσε να αντιδράσει καθώς «γαζώθηκε» με πάνω από 20 σφαίρες στο θώρακα

και το κεφάλι .

Ο τρόπος με τον οποίο οι δράστες έστησαν ενέδρα έξω από το σπίτι του όπου βρισκόταν μαζί με τη σύντροφό του, τη μητέρα και τον αδελφό του, δείχνει ότι οι δολοφόνοι είχαν παρακολουθήσει τις κινήσεις του και είχαν καταστρώσει προσεκτικά το σχέδιό τους αποφασισμένοι να τον βγάλουν από τη μέση.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και εξεπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό ενώ ελέγχουν με μπλόκα την ευρύτερη περοχή για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου και των δραστών.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης καταδικάζει την δολοφονική επιθεση και εκφράζει τα συλλυπητήρια του και την αμέριστη συμπαρασταση του στην οικογένεια του θύματος…

Keywords
Τυχαία Θέματα