Ο κρυφός άσσος του Σαμαρά

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου, μετά τις επαφές που είχε ο κ. Αντώνης Σαμαράς στις Βρυξέλλες κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής. Ο έλληνας πρωθυπουργός φαίνεται πως κέρδισε την εμπιστοσύνη των ευρωπαίων εταίρων και αυτό αποδεικνύεται και από τις υποστηρικτικές δηλώσεις για τη χώρα μας αξιωματούχους.

Όμως ο πρωθυπουργός έχει έναν κρυφό άσσο στο μανίκι του, ο οποίος θα βελτιώσει περαιτέρω τον κλίμα τόσο στο εσωτερικό

όσο και στο εξωτερικό. Ποιος είναι αυτός; Η εκταμίευση της δόσης του Σεπτεμβρίου ύψους 5 δισ. ευρώ, που σύμφωνα με πληροφορίες , αναμένεται να εγκριθεί στο επόμενο Eurogroup, μαζί με τα 31,5 δισ. ευρώ (δόση που είχε προγραμματιστεί να χορηγηθεί τον Ιούνιο). Εάν συμβεί αυτό, το συνολικό ποσό που θα λάβει η χώρα μας να ανέλθει στα 36,5 δισ. ευρώ.

σχετικά άρθραFitch: Δεν ικανοποίησαν τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής – Μικρή η πρόοδοςΣτη Βουλή με τροπολογία το πρώτο μέρος των μέτρωνΣαμαράς: Άλλαξε το κλίμα (+video)Οι στενές επαφές Μέρκελ-ΣαμαράΤρεις προτάσεις για την καινοτομίαΠαράνομες μεταρρυθμίσεις στην…εργασίαΤο «καυτό» email του Βρούτση στην τρόικαΠολλά μπράβο για την Ελλάδα, λεφτά τίποτα!Συμφώνησαν για την τραπεζική εποπτείαEurobank: Τα μέτρα φέρνουν ύφεση
Keywords
Τυχαία Θέματα