Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον Αντώνη Βαρδή

12:19 2/9/2014 - Πηγή: BankWars

Είναι από τις ημέρες που για εκείνες δεν υπάρχουν οι λέξεις για να εκφράσουν αυτά που νιώθουν και επιλέγουν απλά μια μαύρη φωτογραφία για να το κάνουν αυτό.

Ο λόγος για την Καλλιστώ Βαρδή, την κόρη του μουσικοσυνθέτη που έφυγε από τη ζωή τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, αλλά και για την τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου.

Οι δύο γυναίκες άλλαξαν τις φωτογραφίες τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Facebook αντικαθιστώντας τες με μια μαύρη φωτογραφία, συνώνυμο του πένθους.

Να σημειωθεί ότι ο Αντώνης

Βαρδής δεν ήταν μόνο πολύ καλός φίλος της τραγουδίστριας, αλλά και ένα από τα πρόσωπα που τη βοήθησαν πολύ στην αρχή της καριέρας της.

Και στο twitter τα μηνύματα από ανθρώπους που τον γνώρισαν ή τον αγάπησαν μέσα από τη μουσική και τα κομμάτια του όλο και πληθαίνουν. Ανάμεσα σε εκείνους που αναφέρθηκαν στον Αντώνη Βαρδή είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Μύρωνας Στρατής.Συγκλονισμένος από το θάνατο του Αντώνη Βαρδή είναι και ο φίλος και συνεργάτης του, Μανώλης Μητσιάς. Με λόγια αγάπης τον αποχαιρέτησε χωρίς να μπορεί να κρύψει την θλίψη του.

«Λυπάμαι πολύ για το γεγονός. Ο Αντώνης ήταν φίλος μου, συνεργάτης μου από την πρώτη στιγμή που κατέβηκα στην Αθήνα το 1970. Ήταν σπουδαίος μουσικός και ειδικά στην κιθάρα ήταν από τους λίγους που έπαιζαν καταπληκτικά στην Ελλάδα.

Δεν έχω λόγια να εκφραστώ για τον Αντώνη. Το ελληνικό τραγούδι έχασε έναν σπουδαίο μουσικό και συνθέτη. Θα μείνει αλησμόνητο το χιούμορ του.

Εκτός από συνεργάτες ήμασταν και φίλοι…

Ήταν πολύ φιλότιμο παιδί ο Αντώνης, και απλόχερος άνθρωπος.» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα