Ο Φάνης Παπακώστας Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εταιρειών Χαρτομάντιλων

17:24 8/7/2016 - Πηγή: BankWars

Ο Φάνης Παπακώστας, βετεράνος της βιομηχανίας στα 58 του χρόνια, διορίστηκε Αντιπρόεδρος της ETS, της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εταιρειών Χαρτομάντιλων. Η θητεία του ξεκίνησε τον Ιούλιο και θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2017.

Με τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Roberto Berardi να παραιτείται τον Ιούνιο του 2017, ο κ. Παπακώστας έχει ισχυρές πιθανότητες να τον διαδεχθεί.

Ο κ. Παπακώστας είναι εξειδικευμένος επαγγελματίας που έχει πορεία 30 χρόνων στην επαγγελματική διαχείριση και τη συμβουλευτική και

κατείχε ανώτερες θέσεις στην Unilever, Beiersdorf και Kimberly-Clark. Έχει, επίσης, βαθιά γνώση της αγοράς των απορρυπαντικών και καλλυντικών.

Η καριέρα του χτίστηκε μέσω των οδών του Marketing και των Πωλήσεων.

Επιπλέον, η καλή γνώση της εφοδιαστικής αλυσίδας και των οικονομικών, σε συνδυασμό με την σωστή έκθεση σε διοικητικά και νομικά θέματα, διεύρυναν τα προσόντα του.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Φάνη ως Αντιπρόεδρο», δήλωσε ο πρόεδρος της ETS κ. Roberto Berardi».

Έχει μια απαράμιλλη γνώση της βιομηχανίας και των επιχειρήσεων του κλάδου και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του κατά τη διάρκεια της επόμενης χρονιάς στην υλοποίηση περαιτέρω ευκαιριών για τον κλάδο μας».

Σχολιάζοντας το διορισμό του ο κ. Φάνης Παπακώστας ανέφερε: «Η ETS αναλαμβάνει σημαντικό έργο στην ανάδειξη των πλεονεκτημάτων των χαρτομάντιλων και ανυπομονώ να συνεχίσω να προωθώ αυτά τα μηνύματα. Οι δραστηριότητές μου θα έχουν σκοπό να προσθέσουν αξία σε ό,τι η ETS προσφέρει στις επιχειρήσεις-μέλη της, στους πελάτες της και φυσικά στους χρήστες των προϊόντων από λεπτό χαρτί».

Ο κ. Φάνης Παπακώστας έχει σπουδάσει και εργαστεί σε πέντε χώρες, κατά τη διάρκεια της καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας, της Γαλλία και της Ελλάδας και έχει τη βάση του στο Μόναχο, στη Γερμανία. Είναι κάτοχος MSc στην Επιχειρησιακή Έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Southampton, και κάτοχος BBA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα