Ο Ερντογάν…μιμείται ενδυματολογικά τον Καμμένο – Προκλητική δήλωση για Κύπρο

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φορώντας στολή της πολεμικής αεροπορίας της Τουρκίας και με τη συνοδεία αεριωθούμενων F-16, έφθασε αεροπορικώς στο νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης για την έκθεση αεροναυπηγικής και τεχνολογίας.

Στην ομιλία του κάλεσε τους Τούρκους επιστήμονες που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Προχώρησε μάλιστα και σε μία δήλωση – πρόκληση για την Ελλάδα και την Κύπρο, αναφέροντας ότι ο λόγος που η Τουρκία αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με την τεχνολογία ήταν η “ειρηνευτική”, επιχείρηση στην Κύπρο το 1974.

«Η Τουρκία μέχρι την “Ειρηνευτική Επιχείρηση” στην Κύπρο το 1974 ήταν πλήρως εξαρτημένη τεχνολογικά από την εξωτερική βοήθεια. Λόγω του εμπάργκο που επιβλήθηκε στη χώρα μας, από πυρομαχικά μέχρι ανταλλακτικά, ακόμη και στην ασύρματη τηλεπικοινωνία και σε όλα τα επικοινωνιακά συστήματα, μας έκανε να καταλάβουμε τη σοβαρότητα της κατάστασης».

«Στον σημερινό κόσμο, η πρώτη προϋπόθεση για την ανεξαρτησία και ανάπτυξη μίας χώρας είναι ο σχεδιασμός, η παραγωγή και η εξαγωγή τεχνολογίας», τόνισε ο Ταγίπ Ερντογάν. Η Τουρκία χρησιμοποιεί κατά 65% εγχώρια προϊόντα στις στρατιωτικές επιχειρήσεις της

ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ..ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΥΣΗ!

«Ξεκινήσαμε μια εκστρατεία προκειμένου να φέρουμε τους επιστήμονές μας πίσω στην πατρίδα. Απευθύνομαι στους επιστήμονές μας σε κάθε γωνιά του πλανήτη να συμμετάσχουν στο επιστημονικό και τεχνολογικό κίνημα» είπε ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους

«Οι φοιτητές που στέλνουμε να σπουδάσουν μηχανική στη Δύση επιστρέφουν στο μεγαλύτερο ποσοστό… με το μυαλό τους παραπλανημένο» επισήμανε ο Τούρκος πρόεδρος, υποσχόμενος την εκπόνηση νέων σχεδίων με τη στήριξη του κράτους, ιδίως στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα