Ο Α.Σαμαράς, το υγροποιημένο αέριο και οι Έλληνες εφοπλιστές

Το υγροποιημένο φυσικό αέριο θα μπορούσε να αποτελέσει εναλλακτική πηγή ενέργειας για την Ευρώπη σε περίπτωση κλιμάκωσης τις κρίσης με τη Ρωσία, αναφέρει το τελικό ανακοινωθέν της Ε.Ε, λαμβάνοντας υπόψη σχετική παρέμβαση του Ελληνα πρωθυπουργού.

Kρύβει κάτι η ελληνική παρέμβαση;

Διαβάστε ένα σενάριο:

“Η όλη κρίση εξυπερετεί, εκτός απο ΗΠΑ, και τους Ελληνες πλοιοκτήτες οι οποίοι, πρός απορία διεθνών ναυτιλιακών οργανισμών έχουν παραγγείλει ένα αριθμό ρεκόρ

καράβια LNG. Η κρίση λοιπόν είναι χρήσιμη για τη Ελληνική άρχουσα τάξη. Η ίδια άρχουσα τάξη χρηματοδοτεί όλα τα ελληνικά κόμματα, οπότε όποιος και να κυβερνούσε θα έκανε ακριβώς το ίδιο. Για μήνες τώρα απορούσαν όλοι στο ναυτιλιακό χώρο γαιτί οι Ελληνες πλοιοκτήτες είχαν παραγγείλει την κατασκευή όλων αυτών των πλοίων μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου με ξενα περιοδικά να αναφέρουν ότι οι Ελληνες πλοιοκτήτες είχαν πέσει θύματα συνωμοσιολογίας. Αλλά οι δικοί μας είναι τσακάλια, και όχι ηλίθιοι κουτόφραγκοι και ανεγκέφαλοι σαν ορισμένους απο τούς κριτές του καναπέ που συνήθως γράφουν εδώ. Ξυπνάτε Μακάκες. το χρήμα δεν έχει πατρίδα. Οι εφοπλιστές συναντιώνται και χασκογελούν με το Τσίπρα, χρηματοδοτούν τη Χρυσή Αυγή, ελεγχουν πολιτικούς και είναι έτοιμοι να τη σφυρίξουν και στο νάνο το Πουτινάκο και να βγάλουνε δισ. Πηγαίνετε τώρα και πληρώστε κανα χαράτσι και πιέστε κανα Φρέντο στην όμορφη Ελλάδα!”

Από άποψη αναγνώστη της είδησης που δημοσιεύτηκε στο protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα